دوشنبه 26 خرداد 1404

flag
پیشخوان ارباب رجوع (ثبت و پیگیری مکاتبات)
  • 1396/04/04 - 12:00
  • تعداد بازدید: 122
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای طرح پایش شیرخام در مراکز تولیدصنعتی ، نیمه صنعتی و و مراکزجمع آوری شیر استان کردستان

دکتر مجتبی ورمقانی ، مدیر کل دامپزشکی استان کردستان اظهار کرد: نمونه برداری از مراکز تولید و نگهداری و همچنین جمع آوری شیر خام بر طبق برنامه زمان بندی شده از 10تیرماه در سراسر استان کردستان اجرا می گردد

      به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان ؛  دکتر مجتبی ورمقانی ،  مدیر کل  دامپزشکی استان کردستان  اظهار کرد: نمونه برداری از مراکز  تولید و نگهداری و همچنین جمع آوری شیر خام بر طبق برنامه زمان بندی شده از 10تیرماه در سراسر استان کردستان اجرا می گردد

وی اظهار داشت با عنایت به نقش انکار ناپذیر شیر خام در سلامت و بهداشت عمومی و اهمیت نظارت های بهداشتی با رویکرد شناسایی و کاهش مخاطرات بیولوژیکی و شیمیایی و فیزیکی شیر خام ،و با هدف ارتقاء و افزایش کیفیت این محصول و کاهش موارد بیماری های مشترک قابل انتقال به انسان و موارد مسمومیت های ناشی از شیر و در راستای تضمین سلامت مصرف کنندگان طرح پایش استانی شیر خام در 100 (یکصد) مرکز تولیدی صنعتی و نیمه صنعتی کارخانجات و مراکز جمع آوری شیر و تعدادی از مراکز سنتی اجرا می گردد

دکتر ورمقانی همچنین با اشاره به  سازمان دهی اکیپ های نمونه بردار و آزمایش کننده در اداره کل دامپزشکی استان اظهار داشت  نمونه های اخذ شده برای انجام آزمایشات میکروبی، شیمیایی و بررسی تقلبات به آزمایشگاه مرجع کنترل کیفی مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کردستان  ارسال می گردد تا پس از اعلام نتایج آزمون ها نسبت به برنامه ریزی و اتخاذ تدابیر بهداشتی جهت ارتقاء کیفیت شیر خام اقدامات لازم صورت پذیرد.

شایان ذکر است طرح پایش شیرخام طبق دستورالعمل های سازمان  دامپزشکی کشور   و با رویکرد شناسایی و حذف مخاطرات بهداشتی و برنامه ریزی و اتخاذ تدابیر بهداشتی جهت ارتقاء کیفیت شیر خام تولیدشده استان هر شش ماه یکبار به اجراء در می آید .
  • گروه خبری:
  • کد خبر : 201655
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور