شنبه 13 دی 1404

flag
پیشخوان ارباب رجوع (ثبت و پیگیری مکاتبات) ثبت نام متقاضیان شغل مسئول فنی
  • 1395/11/09 - 12:00
  • تعداد بازدید: 101
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

فعالیت 23 مرغداری تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک

کارشناس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی خراسان‌جنوبی، به فعالیت 23 مرغداری تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک اشاره کرد و گفت: دامپزشکی بر تولید بوقلمون و شترمرغ نیز نظارت دارد.

عباس نیک‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا منطقه خراسان‌جنوبی، گفت: در حال حاضر تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک در استان وضعیت خوبی دارد و چرخه نظارت کامل است.


وی افزود: بعد از لیبل‌گذاری و بسته‌بندی خوب بهداشتی، استقبال از عرضه این فرآورده‌ها در داخل و خارج استان، افزایش یافته و عرضه گوشت شتر مرغ، با کمبود مواجه است. 


کارشناس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی خراسان‌جنوبی ادامه داد: پس از لیبل‌گذاری، بسته‌بندی مناسب و تولید بهداشتی گوشت بلدرچین و تخم آن، عرضه و فروش با استقبال مواجه و باعث اشتغال‌زایی شده است.


نیک‌پور تاکیدکرد: تولیدکنندگان تخم‌مرغ ملزم به درج تاریخ تولید و انقضا هستند و مصرف‌کنندگان، در صورت عدم وجود این مشخصات، از خرید محصول خودداری کنند.


وی، شیر و فراورده‌های خام لبنی را از دیگر محصولات مشمول نظارت‌های بهداشتی این اداره تا زمان تحویل به کارخانه هستند و پس از آن دانشگاه علوم پزشکی مسئول نظارت آن هستند.


نظارت بر کارخانه‌های تولید خوراک دام و طیور


کارشناس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی خراسان‌جنوبی، کارخانه‌های تولید خوراک دام و طیور را از دیگر نقاط نظارتی این اداره عنوان کرد و گفت: کارخانه‌های تولید خوراک دام و طیور از مرحله ورود مواد اولیه تحت نظارت هستند و آزمایش‌های متفاوتی روی این مواد برای اطمینان از صحت آن‌ها و عدم وجود آلودگی انجام و پس از آن اجازه ترخیص کالا صادر می‌شود.


نیک‌پور یادآورشد: میزان مکمل‌ها، ویتامین‌ها و مواد افزودنی، لیبل‌گذاری، نشان‌گذاری، حمل‌ونقل و استانداردسازی همه مورد نظر و تاکید دامپزشکی است.

  • گروه خبری:
  • کد خبر : 202752
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور