استانداراردبیل بر ضرورت بیمه شدن مرغداریهای استان تاکید کرد.

استاندار اردبیل در جلسه ای که به منظور بررسی مسائل و مشکلات مزارع پرورش مرغ در محل استانداری اردبیل تشکیل یافت بر ضرورت بیمه شدن مرغداریهای استان تاکید کرد و گفت با توجه به تراکم بالای مرغداریهای استان در شهرستانهای اردبیل ، نمین و مشگین شهر و در راستای پیشگیری و کنترل بیماریهای مختلف طیور ضرورت دارد مرغداریهای استان در اسرع وقت نسبت به بیمه نمودن واحدهای پرورش خود اقدام نمایند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ؛ دکتر مجید خدابخش با انتقاد از عدم بیمه بودن برخی از واحدهای پرورش مرغ از دستگاههای متولی خواست در این خصوص اقدامات لازم انجام دهند.
استاندار اردبیل در زمینه طرحهای پیشگیری از بیماریهای مختلف طیور نیز گفت: موفقیت در این طرحها مستلزم همکاری به موقع ارگانهای ذیربط است.
دکتر مجید خدابخش با اشاره به اینکه آموزش مرغداران و آگاهی بخشی به آنان نقش مهمی در تولید سالم و بهداشتی خواهد داشت ، ارتقاء آگاهی صاحبان مزارع پرورش طیور و توانمند سازی آنان را مورد تاکید قرار داد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به صادرات محصولات دامی اشاره کرد وحجم سرمایه گذاریهای صورت گرفته در بخش صادرات جوجه یکروزه و تخم مرغ نطفه دار را قابل توجه دانست و افزود در سال اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال صادرات این محصولات به چندین کشور همسایه زمینه اشتغال پایدار را در استان فراهم کرده است.
Leave a Comments