استحصال حدود 70 هزار تن گوشت در کشتارگاه های استان مرکزی
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: با تلاش کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان در 12 ماهه سال 95 مقدار 69 هزار و 118 تن گوشت سفید و قرمز درکشتارگاههای دام و طیور استان پس از بازرسی بهداشتی سالم و قابل مصرف برای انسان تشخیص داده شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر سیروس سلمان نژاد اظهار کرد: در راستای نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی از قبیل گوشت قرمز، گوشت سفید (مرغ و ماهی)، شیر، تخم مرغ ، عسل و ... و با هدف تضمین سلامت و امنیت مواد غذایی، در بازرسی بهداشتی از تعداد 216 هزار و 373 رأس دام سبک و سنگین در کشتارگاه های دام، مقدار گوشت استحصال شده 11 هزار و 647 تن بوده است.
سلمان نژاد گفت: تعداد 24 میلیون و 748 هزار و 385 قطعه طیور گوشتی کشتار شده در کشتارگاههای طیور این استان در سال 95 بوده که مقدار 57 هزار و 471 تن گوشت مرغ از آن استحصال شده است.
وی ادامه داد: 88 هزار و 811 مورد بازدید بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه مواد غذایی ازقبیل کشتارگاه های دام و طیور، فروشگاههای گوشت قرمز و سفید، رستورانها، غذاخوریها و کبابی های داخل شهر و بین جاده ای، کارگاههای بسته بندی و فروشگاههای موادخام دامی مقدار 761تن فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف برای انسان جمع آوری، ضبط و معدوم شد که از این میزان، مقدار 712 تن در کشتارگاه های دام و طیور استان و مقدار 49 تن از مراکز نگهداری، حمل و عرضه فرآورده های خام دامی امحا گردید.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی به معرفی 200 نفر متخلف بهداشت عمومی به مراجع قضایی در سال 95 اشاره و در پایان خاطر نشان کرد: این اداره کل درطول شبانه روز از طریق شماره گزارش مردمی 1512 آماده دریافت گزارشات درخصوص مسائل بهداشت مواد غذایی خام دامی می باشد.
Leave a Comments