چهارشنبه 28 خرداد 1404

flag
پیشخوان ارباب رجوع (ثبت و پیگیری مکاتبات)
  • 1396/01/27 - 12:00
  • تعداد بازدید: 104
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

استحصال حدود 70 هزار تن گوشت در کشتارگاه های استان مرکزی

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: با تلاش کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان در 12 ماهه سال 95 مقدار 69 هزار و 118 تن گوشت سفید و قرمز درکشتارگاههای دام و طیور استان پس از بازرسی بهداشتی سالم و قابل مصرف برای انسان تشخیص داده شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر سیروس سلمان نژاد اظهار کرد: در راستای نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی از قبیل گوشت قرمز، گوشت سفید (مرغ و ماهی)،  شیر، تخم مرغ ، عسل و ... و با هدف تضمین سلامت و امنیت مواد غذایی، در بازرسی بهداشتی از تعداد 216  هزار و 373 رأس دام سبک و سنگین در کشتارگاه های دام، مقدار گوشت استحصال شده 11 هزار و 647 تن بوده است.


سلمان نژاد گفت: تعداد  24  میلیون و 748  هزار و 385  قطعه طیور گوشتی کشتار شده در کشتارگاههای طیور این  استان در سال 95 بوده که مقدار 57 هزار و 471  تن گوشت مرغ از آن استحصال شده است.


وی ادامه داد:  88  هزار و 811  مورد بازدید بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه مواد غذایی ازقبیل کشتارگاه های دام و طیور، فروشگاههای گوشت قرمز و سفید، رستورانها، غذاخوریها و کبابی های داخل شهر و بین جاده ای، کارگاههای بسته بندی و فروشگاههای موادخام دامی مقدار  761تن فرآورده های خام دامی  غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف برای انسان جمع آوری، ضبط و معدوم شد که از این میزان، مقدار  712 تن در کشتارگاه های دام و طیور استان و مقدار 49 تن از مراکز نگهداری، حمل و عرضه فرآورده های خام دامی امحا گردید.


رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی به معرفی 200 نفر متخلف بهداشت عمومی به مراجع قضایی در سال 95 اشاره و در پایان خاطر نشان کرد: این اداره کل  درطول شبانه روز از طریق شماره گزارش مردمی 1512 آماده دریافت گزارشات درخصوص مسائل بهداشت مواد غذایی خام دامی می باشد.

  • گروه خبری:
  • کد خبر : 207437
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور