اعطای نشان حلال به کشتارگاه طیور در خوزستان
نشان حلال (کد نظارت شرعی) پس از طی مراحل قانونی و شرعی به یک کشتارگاه صنعتی طیور در خوزستان اعطاء شد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی خوزستان با بیان این خبر افزود: برابر ماده 4 قانون نظارت شرعی مجلس شورای اسلامی و با توجه به اهمیت ساماندهی واحدهای مشمول نظارت شرعی،از سوی حوزه نمایندگی ولی فقیه سازمان دامپزشکی کشور ،این نشان حلال استاندارد به کشتارگاه طیور شهرستان دزفول اعطا شد.
حجت الاسلام و المسلمین خمیس بداوی اظهارکرد: کلیه کشتارگاه ها و مراکز فراوری مواد پروتئینی از این پس می توانند جهت دریافت این نشان پس از انجام مراحل قانونی و تایید غذای حلال توسط دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان و داشتن ضوابط بهداشتی و استانداردهای مورد تایید اقدام نمایند.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی خوزستان گفت: ذبح دام و طیور در کشتارگاه های مجاز بر اساس اصول ذبح شرعی انجام و تحت نظارت انجام می شود و صدور این پروانه قطعا می تواند گامی موثر در صادارت فرآورده های طیور باشد.
Leave a Comments