اماکن و صنایع دامی کردستان زیر ذره بین بازرسان ویژه اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی کردستان
در راستای ارزیابی و بررسی نحوه اجرای عملیات صحیح GMP تولید و نحوه استقرار سامانه های haccp و رعایت صحیح دستورالعمل های نظارت بهداشتی و همچنین به منظور کنترل کیفی و بررسی اقدامات و کنترل فعالیت های مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی مستقر در اماکن دامی و صنایع وابسته و مراکز تولیدی و بسته بندی و کارخانجات و کشتارگاه ها اداره نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان بصورت سرزده به این اماکن مراجعه می نمایند

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی کردستان دکتر محمد رضا امانی رئیس اداره بهداشت عمومی و مواد غذایی این اداره کل گفت ؛ در راستای ارزیابی و بررسی نحوه اجرای عملیات صحیح GMP تولید و نحوه استقرار سامانه های haccp و رعایت صحیح دستورالعمل های نظارت بهداشتی و همچنین به منظور کنترل کیفی و بررسی اقدامات و کنترل فعالیت های مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی مستقر در اماکن دامی و صنایع وابسته و مراکز تولیدی و بسته بندی و کارخانجات و کشتارگاه ها اداره نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان بصورت سرزده به این اماکن مراجعه می نمایند
شایان ذکر است آیین نامه نظارت بهداشتی دامپزشکی به منظور اعمال نظارت بهداشتی دامپزشکی و اجرای مقررات بهداشتی تولید و تضمین کیفیت براساس سامانه های بین المللی (از جمله HACCP. GAHP. GMP ) در محل ها و اماکن و صنایع وابسته به دام از طریق صدور پروانه ها و سایر مجوزهای بهداشتی و بازرسی توسط سازمان و نیز کنترل بهداشتی توسط مسئولین فنی بهداشتی مربوط به مورد اجرا گذاشته می شود.%
Leave a Comments