بازدید مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان از یکی از گاوداری های استان
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با هیئت همراه از یکی از گاواداری های صنعتی شهرستان شاهین شهر بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛ در این بازدید دکتر شهرام موحدی مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان ضمن عرض خسته نباشید به مدیریت و کارکنان آن مجموعه، اظهار داشت: وجود گاوداری های صنعتی با تکیه بر علم و فن آوری جدید باعث می گردد که علاوه بر تولید به صرفه، کیفیت محصول تولیدی را نیز تحت تاثیر خود قرار داده و سبب تولید و اشتغال پایدار گردد، که با توجه به سابقه این گاوداری تایید کننده این نظر می باشد.
دکتر موحدی در خصوص سیستم های جدید مدیریتی، بیان داشت: با یک هزینه زیاد و ایجاد یک تغییر بزرگ می توان هزینه تولید را کاهش داد، ولی متاسفانه مدیران مجموعه فقط هزینه اولیه را مورد توجه قرار می دهند و اینکه در چه مدت، با اجرای این سیستم بازگشت سرمایه صورت می گیرد برای آنها اهمیتی ندارد.
وی در خصوص کیفیت فرآورده های تولیدی گفت: تولید محصولات با کیفیت اولیه سبب می شود فرآورده هایی هم که از آن تولید می شود با کیفیت باشد، که این مورد اهمیت نظارت بر تولید را نشان می دهد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: دوره های آموزشی، بازدید از مراکز تولیدی پیشرفته، استفاده از سیستم های مدیریتی جدید و... همه و همه سبب می شود که محصول با کیفیت و با هزینه کم و بهره وری بالا تولید گردد، که خود باعث تولید و اشتغال پایدار می گردد و در این سال که به فرموده رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) بنام اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نامگذاری گردیده، همگی باید در این راه گام برداریم.
مهندس سعید صالحی مدیرعامل شرکت، ضمن ابراز خرسندی از حضور مدیرکل و هیئت همراه ایشان، گفت: این دامداری در زمینی به مساحت 26 هکتار که دارای شش هزار راس دام می باشد و روزانه بیش از 2500 راس از این دام ها دوشیده می شوند و تولیدی معادل 104 تن را دارد که تا 110 تن را می تواند با امکانات فعلی جوابگو باشد. البته طرح توجیهی جهت افزایش ظرفیت نوشته شده و حتی زمینی به مساحت 30 هکتار نیز موافقت گردیده که به این مجموعه اضافه شود ولی با توجه به کمبود منابع آبی فعلاً منصرف شدیم.
وی در خصوص برنامه های این شرکت، افزود: با برنامه ریزی هایی که از سال های قبل انجام گرفته و ارتباطاتی که با شرکت های اصلاح نژاد پیشرفته در یکی از کشورهای آمریکای شمالی داریم، ذخایر ژنتیکی بسیار مناسبی را توانسته ایم برای خودمان تولید و حفظ کنیم و می توانیم ادعا کنیم که دام های این مجموعه از بهترین دام های موجود در کشور می باشد، به همین لحاظ برنامه ریزی هایی جهت صادرات دام های اضافه به خارج از کشور را دارد.
مهندس صالحی در خصوص استفاده از فن آوری های جدید در این مجموعه، اظهار داشت: جدیدترین سیستم های پرورش و مدیریت که امتحان خود را پس دادند در این مجموعه با هزینه های بالا ایجاد شده، که باعث شده محصول با کیفیت با کمترین هزینه تولید گردد و بهره وری بالایی را سبب گردد. سیستم های مدیریتی جدید باعث شده که ما بتوانیم بیماری ورم پستان را در مجموعه به نزدیک صفر برسانیم، موارد بیماری سل و بروسلوز، همچنین تب برفکی که چهار سال است در مجموعه مشاهده نشده و بالاتر از آن کیفیت مطلوب محصول تولیدی که سبب شده شرکت های تولیدی معروف فرآورده های لبنی، شیر را با اطمینان خاطر از ما دریافت نمایند.
مهندس صالحی در پایان خاطر نشان کرد: این مجموعه به دنبال توسعه کمی و کیفی می باشد، همچنین مدیریت این مجموعه آمادگی دارد تا تمامی تجربیات خود را در اختیار تولیدکنندگان و بهره برداران قرار دهد، علاوه بر این موارد آمادگی دارد تا در کارهای پژوهشی که سبب کاهش بیماری و افزایش بهره وری می گردد با اداره کل دامپزشکی استان اصفهان همه نوع همکاری داشته باشد.
در ادامه دکتر شفیع زادگان مسئول فنی مجموعه گفت: برنامه های مدیریت بهداشتی- درمانی مناسبی مدون شده و در حال اجرا است، به نحوی که هزینه مصرف دارو برای هر دام از 450 هزار تومان به 15 هزار تومان اکنون رسیده است. علاوه بر این در این مجموعه جهت کاهش مصرف آنتی بیوتیک، ترکیبی از روش های سنتی و علمی جدید استفاده می گردد.
در پایان این بازدید، مدیرکل و هیات همراه از تمامی بخش های این گاوداری بازدید نمودند و با چگونگی کارکرد سیستم های جدیدی که مورد استفاده قرار می گیرند آشنا شدند.
Leave a Comments