برگزاری کلاس آموزشی ممیزی کشوری در مازندران
یکدوره کلاس آموزشی ممیزی بهداشتی با حضور کارشناسان سازمان دامپزشکی کشور و روسای ادارات نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی ادارات کل دامپزشکی استانها در آمل برگزار شد.

مدیر کل دامپزشکی استان مازندران اعلام کرد: این دوره آموزشی از سه شنبه 13 تیرماه به میزبانی مازندران در محل هتل المپیک شهرستان آمل و با حضور کارشناسانی از چند استان کشور کار خود را بمدت 3 روز آغاز نمود.
رضوانی در ادامه افزود: در این دوره آموزشی 3 روزه ، کارشناسان سازمان دامپزشکی کشور به همراه کارشناسان ادارات کل دامپزشکی استانهای مازندران، گلستان، گیلان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل،تهران، کرمان، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، کهکیلویه و بویراحمد، یزد و خراسان رضوی بعد از 2 روز کلاس آموزشی بصورت تئوری، در روز سوم بصورت کارگاه عملی از 3 واحد تولیدی در استان مازندران بازدید ممیزی خواهند داشت.
ایشان در مراسم افتتاحییه این دوره آموزشی خاطرنشان ساخت: هدف از برگزاری این دوره آموزشی تربیت ممیزین کشوری است که با تائید رعایت اصول بهداشتی در کارخانجات تولید مواد غذایی و خوراک انسانی و حیوانی بر نحوه تولید بهداشتی محصول نظارت می کنند و شرایط HACCP را در آن به اجرا در می آورند.
لازم بذکر است HACCP مجموعه الزامات مربوط به سیستم مدیریت بهداشت مواد غذایی است که این اصطلاح به معنی "تجزیه و تحلیل خط و نقاط کنترل بحرانی " می باشد که کارخانجات برای اخذ این مجوز از دامپزشکی و عرضه محصول و صادرات مکلف به اجرای دقیق ضوابط آن می باشند.
Leave a Comments