پنجشنبه 29 خرداد 1404

flag
پیشخوان ارباب رجوع (ثبت و پیگیری مکاتبات)
  • 1396/09/01 - 12:00
  • تعداد بازدید: 202
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بکارگیری مسئولین فنی بهداشتی در رستوران ها، طباخی ها و کبابی ها اجرایی می شود

با وجود بیش از 2500 رستوران، غذاخوری، طباخی، کبابی، قصابی، مرغ و ماهی فروشی در استان بکارگیری مسئولین فنی بهداشتی بخش خصوصی دامپزشکی به منظور نظارت های بهداشتی بر فراورده های خام دامی ضروری به نظر می رسد.

00:00
00:00
دانلود
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، مدیرکل دامپزشکی استان با اعلام این خبر افزود: در سال های اخیر تعداد رستوران ها و سایر واحد های عرضه فراورده های خام دامی افزایش یافته ولی تعداد نیرو های بخش دولتی به همین نسبت افزایش پیدا نکرده است و بایستی از توان بخش غیر دولتی نیز برای نظارت های بهتر بر آن ها استفاده نماییم.

این مقام مسئول افزود: البته دامپزشکی به عنوان وظیفه حاکمیتی هم عملکرد مسئولین فنی بهداشتی و هم بر عملکرد واحد های مذکور نظارت می کند.

دکتر نجاتی افزود: با انجام برنامه ریزی های صورت گرفته و هماهنگی های به عمل آمده برای هر چند از این واحد ها یک نفر مسئول فنی بهداشتی در نظر گرفته می شود.

وی گفت: این کار در مرکز استان به زودی اجرایی خواهد شد.
  • گروه خبری:
  • کد خبر : 204701
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور

Close menu