مدیرکل دامپزشکی گیلان خبر داد:
بیش از 17 هزار تن گوشت قرمز در سال 95 از کشتارگاه های دام استان استحصال شد

دکتر عاقبتی مدیرکل دامپزشکی گیلان از استحصال 17 هزار و 942 تن گوشت قرمز در کشتارگاه های صنعتی دام استان تحت نظارت دامپزشکی در سال 95 خبر داد.
دکتر عاقبتی گفت:مقادیر گوشت قرمز استحصالی حاصل نظارت بازرسان دامپزشکی برکشتار بیش از93 هزار دام سنگین(گاو و گاومیش)و بیش 207 هزار و 600 رأس دام سبک(گوسفند و بز)بوده است.
مدیر کل دامپزشکی استان به شهروندان توصیه کرد،هنگام خرید گوشت قرمز بویژه در مناطق ییلاقی پس از اطمینان از رویت مهر دامپزشکی و تگ(برچسب)الصاقی بر روی لاشه دام،نسبت به خرید آن اقدام کنند.
شایان ذکر است که استان گیلان تنها استان در کشور است که گوشت قرمز آن فقط از کشتارگاههای صنعتی تامین می شود.
شایان ذکر است که استان گیلان تنها استان در کشور است که گوشت قرمز آن فقط از کشتارگاههای صنعتی تامین می شود.
Leave a Comments