پنجشنبه 19 تیر 1404

flag
پیشخوان ارباب رجوع (ثبت و پیگیری مکاتبات)
  • 1396/01/15 - 12:00
  • تعداد بازدید: 97
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بیش از 3 میلیون رأس دام استان خوزستان علیه تب برفکی واکسینه شدند

مدیر کل دامپزشکی استان خوزستان گفت: 3 میلیون و 967 هزارو 923 راس دام سبک و سنگین این استان در سال 95 علیه بیماری تب برفکی واکسینه و ایمن سازی شدند.

دکتر مصطفی کنارکوهی تب‌برفکی را یک بیماری ویروسی واگیر دامی عنوان کرد و افزود: این بیماری بیشتر زوج سم‌های اهلی و وحشی را مبتلا می‌کند و در صورت بروز خسارات جبران‌ناپذیری را به همراه دارد.


وی بی‌اشتهایی، آبریزش دهان و بینی، وجود زخم‌هایی در ناحیه دهان، تاج سم را از مهم‌ترین علائم بیماری تب‌برفکی برشمرد و بیان کرد: این علائم در دام مبتلا موجب لنگش دام و مانع غذا خوردن نیز می‌شود.


کنارکوهی انجام واکسیناسیون، رعایت امنیت زیستی در دامداری‌ها، انجام ضدعفونی به‌صورت مرتب وجلوگیری از تردد غیرضروری افراد و وسایل نقلیه به دامداری‌ها را مهم‌ترین راه پیشگیری بیماری تب‌برفکی دانست و بر لزوم رعایت اصول بهداشتی- قرنطینه‌ای توسط دامداران تاکید کرد.

  • گروه خبری:
  • کد خبر : 199830
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور