تشدید نظارتهای دامپزشکی زنجان همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان زنجان اعلام کرد: نظارت دامپزشکی بر مراکز تولید، نگهداری، بسته بندی و عرضه مواد خام دامی به مناسبت ماه مبارک رمضان و با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان، در این استان تشدید می شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان زنجان، علی اشرفی رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان با بیان اینکه با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان مصرف انواع مواد غذایی خصوصاً فراوردههای خام دامی و مواد پروتئینی افزایش مییابد گفت : به منظور اطمینان از سلامت فرآوردههای خام دامی عرضه شده به مردم و حفظ سلامت شهروندان در این ماه، نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان تشدید می شود.
وی افزود: کارشناسان دامپزشکی در این بازدیدها با بررسی شرایط تولید، فرآوری و عرضه فرآوردههای خام دامی موارد تخلف را ثبت، رفع و پیگیری میکنند تا از این طریق ضریب اطیمنان سلامت فرآوردههای خام دامی عرضه شده جهت مصرف شهروندان به حداکثر برسد.
اشرفی در پایان از شهروندان خواست تا در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به لیبل درج شده بر روی لاشه یا بسته بندی که حاوی اطلاعات تاریخ تولید، انقضاء، شرایط نگهداری، کد پروانه بهره بردای از دامپزشکی و ... می باشد توجه نمایند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از طریق شماره تلفن 1512 مراتب را به اطلاع کاشناسان دامپزشکی برسانند.
Leave a Comments