• 1399/07/27 - 10:01
  • تعداد بازدید: 1207
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در شش ماهه اول سال :

تولید 12 هزار تُن گوشت مرغ در مرغداری‌های خراسان جنوبی

12هزار و 852 تُن گوشت مرغ، نیمه نخست امسال با نظارت کارشناسان دامپزشکی در مرغداری‌های خراسان جنوبی تولید شد.

00:00
00:00
دانلود
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی دکتر محمد اصغرزاده  مدیرکل دامپزشکی استان گفت: این مقدار گوشت از کشتار 6 میلیون و 689 هزار وتولید 12 هزار تُن گوشت مرغ در مرغداری‌های خراسان جنوبی 889  قطعه مرغ تولید شد.

محمد اصغرزاده افزود: در این مدت 15 میلیون و 279 هزار و 917 قطعه جوجه ریزی در واحد‌های پرورش مرغ در استان انجام شد.

وی دوره پرورش مرغ در واحد‌های پرورشی را ۴۵ روز اعلام کرد و گفت: به طور میانگین هر واحد مرغداری در سال ۳تا۴ دوره جوجه ریزی دارد.

مدیرکل دامپزشکی استان گفت: مرغ تولیدی مازاد بر نیاز داخل استان به استان‌های همجوار ارسال می‌شود.

وی افزود: هم اکنون مرغ تولید شده در واحد‌های مرغداری استان در ۳کشتارگاه طیور در شهرستان‌های بیرجند و قاین کشتار می‌شوند.

هم اکنون 789 واحد مرغداری گوشتی و 49 واحد مرغداری تخم گذار و 18 واحد پولت در خراسان جنوبی فعال است.
  • گروه خبری: اخبار استان
  • کد خبر : 256778
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه