تولید 9030 تن گوشت قرمز تحت نظارت دامپزشکی استان سمنان
اداره کل دامپزشکی استان سمنان از نظارت بهداشتی بر تولید، نگهداری و عرضه 9030تن گوشت قرمز از ابتدای امسال در استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان ، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این اداره کل با اعلام این مطلب افزود: دامپزشکی استان براساس رسالت سازمانی خود مبنی بر پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و حیوان و نیز نظارت بربهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی مورد استفاده در سبد غذایی خانوار، نظارتی همه جانبه از مزرعه تولیدات دامی تا سفره خانوار بر کلیه مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی داشته که آخرین حلقه این زنجیره ؛کشتارگاه دام است و طی 10 ماهه امسال، کارشناسان دامپزشکی مستقر در این واحدهای تولیدی و بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان از ورود 7/17تن گوشت حاصل از این دام ها که غیرقابل مصرف بوده جلوگیری نموده اند.
دکتر محسن بهرامی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان سمنان ، دام کشتار شده در کشتارگاه های استان را طی مدت یادشده، بیش از 177757راس دانست و یادآور شد: گوشت حاصل تمامی کشتارگاه های استان تحت نظارت کامل بهداشتی کارشناسان دامپزشکی این اداره کل قرار دارد و هیچ گونه نگرانی از بابت مصرف فرآورده های خام دامی حاصل از اینگونه کشتارگاه ها وجود ندارد.
وی یادآور شد لازم است شهروندان در زمان خرید گوشت قرمز به مهردامپزشکی و نشانه گذاری لاشه که به صورت بر چسب های سفید رنگ روی دو دست و دو ران دام با ذبح بهداشتی و شرعی نصب شده دقت کنند و در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان خود و یا سامانه اطلاع رسانی 1512 اداره کل دامپزشکی گزارش نمائید.
Leave a Comments