دریافت موافقت اصولی تولید بنتونیت، موادمعدنی ویژه خوراک دام و طیور و آبزیان در سرایان
شرکت توس ارت خاوران سرایان موفق به دریافت موافقت اصولی تولید بنتونیت، موادمعدنی ویژه خوراک دام و طیور و آبزیان شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی، دکتر ابوذر احمدی رئیس اداره دارو و درمان این مجموعه با اعلام این خبر افزود: این دومین شرکت تولید کننده بنتونیت و مواد معدنی در استان می باشد که موفق به دریافت موافقت اصولی گردیده است.
وی گفت: رطوبت زیاد و شرایط نگهداری نامناسب موجب رشد قارچ برروی غذای دام می شود که حاصل فعالیت این قارچ ها افلاتوکسین می باشد. بنتونیت با جذب رطوبت سبب خشک ماندن جیره دام شده و از آلودگی آن به سموم جلوگیری می نماید.
احمدی اظهار داشت: ترکیبات جاذب مختلفی به منظور حذف مایکوتوکسین ها و مخصوصا آفلاتوکسین در خوراک و دستگاه گوارش حیوانات اهلی به کار گرفته می شود که مهمترین آنها بنتونیت است.
رئیس اداره دارو و درمان دامپزشکی استان با بیان اینکه فقط دو کارخانه خوراک دام و طیور در استان دریافت کرده اند یادآور شد: پیش از این کارخانه خوراک دام و طیور در قاینات موفق به دریافت این موافقت اصولی شده بود.
Leave a Comments