پنجشنبه 19 تیر 1404

flag
پیشخوان ارباب رجوع (ثبت و پیگیری مکاتبات)
  • 1395/12/23 - 12:00
  • تعداد بازدید: 96
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سازماندهی بیش از 460 اکیپ ثابت و سیار برای نظارت براماکن عرضه فرآورده های خام دامی

دکتر مجتبی ورمقانی مدیر کل دامپزشکی استان کردستان گفت ؛ با توجه به ایام پایانی سال و فرارسیدن نوروز 96 و افزایش تقاضای مصرف انواع فرآورده خام دامی ، اکیپ های مشترک بازرسی و نظارت صنعت و معدن و تجارت و اداره کل دامپزشکی نظارت براماکن تولید توزیع و نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی رابرعهده دارند

 دکتر مجتبی ورمقانی مدیر کل دامپزشکی استان کردستان گفت ؛ با توجه به ایام پایانی سال و فرارسیدن نوروز 96 و افزایش تقاضای مصرف انواع فرآورده خام دامی ودرراستای تشدید نظارت بر چگونگی رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی در اماکن تهیه ، تولید ، توزیع ، نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی علی الخصوص رستوران ها و مراکز ی که ارائه خدمات به مسافرین نوروز 96 فعالیت دارند اکیپ های مشترک بازرسی و نظارت صنعت و معدن و تجارت و اداره کل دامپزشکی   نظارت براماکن تولید توزیع و نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی در ایام پایانی سال و منتهی به نوروز 96با رویکرد توجه به حفظ بهداشت عمومی و تامین غذای سالم و تامین سلامت مصرف کنندگان   نظارت می کنند

ورمقانی افزود در راستای اطمینان خاطر شهروندان و علی الخصوص مسافرین محترم نوروزی با هماهنگی های به عمل آمده و سازماندهی بیش از 460 اکیپ ثابت و سیار و با 928 نفر در ایام پایانی سال و نیز تعطیلات نوروز با برنامه ریزی منظم از تمامی مراکز تهیه و توزیع فرآورده خام دامی بازدید و برخورد لازم با متخلف /متخلفین احتمالی را دردستور کار قرار میدهند

 وی از همشهریان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی اماکن تهیه و نگهداری و توزیع فرآورده خام مراتب را با شماره پیغامگیر 1512 درمیان بگذارند
  • گروه خبری:
  • کد خبر : 202524
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور