صدور مجوز جوجه ریزی برای بیش از 40 هزار قطعه بوقلمون در خراسان جنوبی
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور دامپزشکی استان از جوجه ریزی بیش 40 هزار قطعه بوقلمون در واحدهای پرورش خراسان جنوبی خبر داد.

وی گوشت بوقلمون را نسبت به گوشت مرغ برای سلامت انسان مناسب تر دانست و در این رابطه گفت: گوشت بوقلمون از چربی و کلسترول کمتری برخوردار بوده و منبع بسیار خوبی از پروتئین، ویتامین و مواد معدنی مانند روی و پتاسیم است.
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور دامپزشکی استان خراسان جنوبی به فعالیت بیش از 10 واحد پرورشی اشاره کرد و یادآور شد: مراحل جوجه ریزی، واکسیناسیون، صدور مجوز بهداشتی حمل به کشتارگاه تحت نظارت دامپزشکی بوده و کلیه این اقدامات در سیستم یکپارچه سازمان دامپزشکی کشور ثبت می شود.
« بخشی » شرایط آب و هوایی استان را برای پرورش بوقلمون مناسب توصیف کرد و خاطرنشان ساخت: بوقلمون نسبت به بعضی از بیماری های طیور مقاوم است.
وی به تولیدکنندگان توصیه کرد قبل از خرید جوجه بوقلمون به شبکه های دامپزشکی مراجعه و مجوزهای لازم جهت پرورش، حمل و نقل را دریافت نمایند و در طول دوره پرورش چنانچه با مشکلی برخورد کردند سریعا با کارشناسان دامپزشکی مشورت کنند.
Leave a Comments