بیش از 20 هزار مورد بازدید از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در سیستان و بلوچستان صورت گرفت
مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان از انجام 21658 مورد بازدید از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در طی سال 97 در استان خبر داد.
پیشرفت فیزیکی 75 درصدی پروژه های عمرانی-بهداشتی دامپزشکی استان
رئیس اداره برنامه و بودجه اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی از تحقق بیش از 75 درصدی پروژه های عمرانی- بهداشتی دامپزشکی استان خبر داد.
انتصاب معاون سلامت در دامپزشكی مازندران
طی حکمی از سوی مدیر کل دامپزشکی استان مازندران ، دکتر علی اصغر شمسی پور بعنوان معاون سلامت دامپزشکی مازندران منصوب شد.
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد خبرداد:
تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی در ایام تعطیلات عید سعید فطر
مدیرکل دامپزشکی استان از تشدید نظارت های بهداشتی این اداره کل بر بازار مواد خام دامی استان در ایام تعطیلات عید فطر خبرداد
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان دردیدار با رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مطرح نمود:
کمبود نیروی انسانی در ارائه خدمات مطلوب یکی از مهم ترین مشکلات پیش روی دامپزشکی استان اصفهان است
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان اظهار داشت: با تمام مشکلات موجود، همت خویش را به کار بسته ایم تا خدمت رسانی به عموم مردم و بهره برداران مرتبط با دامپزشکی به نحو شایسته انجام گیرد.