توصیه مدیر کل دامپزشکی استان کرمان به شهروندان با آغاز فصل گرما:
با رعایت اصول بهداشتی ضامن سلامتی خود و خانواده باشید
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر حسین رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمان به شهروندان محترم در خصوص آغاز فصل گرما توصیه کرد اصول بهداشتی را در خصوص مصرف شیر و سایر مواد خام دامی رعایت کنند.
دیدارمدیرکل دامپزشکی وهیئت همراه با رئیس وکارکنان دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان
دکترغلامرضاتوکلی به همراه دکترمرادی معاونت فنی،دکترنورالهی رئیس اداره طیور ودکترحسنوندرئیس واحدمبارزه بابیماریهای دامی اداره کل دامپزشکی لرستان ضمن دیداربارئیس وکارکنان دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان از قسمتهای محتلف این دانشکده بازدیدبعمل آوردند.
بررسی عوامل ایجاد کننده سقط جنین در دام های استان خراسان شمالی با استفاده از روش های سرولوژیک و مولکولی
عوامل ایجاد کننده سقط جنین در دام های استان خراسان شمالی با استفاده از روش های سرولوژیک و مولکولی بررسی شد.
گفتمان آموزشی با موضوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در مشهد برگزار شد
گفتمان آموزشی با موضوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در سالن اجتماعات اتحادیه گاوداران و دامداران صنعتی خراسان رضوی برگزار شد.
مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور:
باید در باور تولیدکنندگان تحول ایجاد کرد
مدیرکل نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور با تاکید بر تامین غذایی سالم و بهداشتی برای دام ،طیور و ابزیان گفت: باید در نگرش و باور تولیدکنندگان تحول ایجاد کرد.
از ابتدای امسال انجام شد؛
جوجهریزی بیش از 2 میلیون قطعه در استان خراسانجنوبی
مدیرکل دامپزشکی استان خراسانجنوبی گفت: از ابتدای امسال 2 میلیون و 310 هزار قطعه جوجهریزی داشتهایم.
دکتر موحدی در مصاحبه با صدا و سیما؛
رعایت توصیه های بهداشتی، راحت ترین راه پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو
دکتر موحدی در مصاحبه با صدا و سیمای مرکز اصفهان، رعایت توصیه های بهداشتی توسط مردم شریف استان را راحت ترین روش جهت پیشگیری از این بیماری دانست.
جلسه برنامه ریزی اجرای ماده 19 آئین نامه نظارت بهداشتی دامپزشکی
جلسه برنامه ریزی اجرای دستورالعمل ماده 19 آئین نامه نظارت بهداشتی دامپزشکی در اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان برگزار گردید.
مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: هدف اصلی از اجرای این دستورالعمل، اعمال نظارت بهداشتی بر فعالیت مسئولین فنی بهداشتی, عدم ایجاد وابستگی مالی آنها به صاحبان و متصدیان واحدها، ارتقاء کیفیت بهداشتی فرآورده های خام دامی ، ایجاد اطمینان خاطر برای مردم و مصرف کنندگان و امنیت غذای جامعه از جنبه های بهداشتی می باشد.