طرح پایش بهاره بیماری های زنبور عسل در استان سیستان و بلوچستان اجرا شد
دکتر روزبه شکوهی از پایان طرح پایش بهاره بیماری های زنبور عسل در استان سیستان و بلوچستان خبر داد
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد نسبت به شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو همزمان با آغاز فصل گرما هشدارداد.
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد نسبت به شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو همزمان با آغاز فصل گرما هشدارداد.
سم و شربت ضد انگل مورد نیاز دام استان تامین شده است
مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی گفت: سم و شربت ضد انگل مورد نیاز صنعت دامداری استان تامین شده است و به زودی بین شهرستانها توزیع خواهد شد.
افزایش ظرفیت تولید مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک از 9360 تن در سال به 9800 تن در استان خراسان رضوی با اقدامات بهداشتی دامپزشکی
ظرفیت تولید مرغ بدون مصر ف آنتی بیوتیک در استان پس از گذشت 5 سال از شروع طرح، به عنوان پیشگام تولید این محصول در کشور به مرز 780 تن درماه رسیده و پیش بینی می شود این رقم از 9360تن در سال گذشته به9828 تن در در سال جاری برسد.
برگزاری اولین نشست علمی سال 96 در اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی
اولین نشست علمی سال 96 در اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی برگزار شد.
انجام تست بروسلوزدرقم
طی هفته گذشته توسط اکیپهای دامپزشکی استان قم 719 راس دام سنگین موردتست بروسلوزقرارگرفتند.
روند کاهشی بیماریهای مشترک شاربن و سل در استان خراسان شمالی
بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان از قبیل شاربن و سل در سال 95 نسبت به سال 94 در استان خراسان شمالی روند کاهشی داشته است .