سه شنبه 20 خرداد 1404

flag
پیشخوان ارباب رجوع (ثبت و پیگیری مکاتبات)
  • 1396/05/26 - 12:00
  • تعداد بازدید: 142
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ضبط بیش از 20 هزار کیلوگرم لاشه دام غیربهداشتی در زنجان

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: طی چهار ماهه گذشته از سالجاری 20 هزار و 282 هزار کیلوگرم لاشه دام به دلایل غیربهداشتی در کشتارگاه‌های این استان ضبط و از ورود به چرخه مصرف حذف شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان زنجان؛ محمدباقر حاج کاظمی افزود: طی چهار ماهه گذشته از سالجاری 20 هزار و 231 راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه های این استان ذبح شد.


وی یادآورشد: از این تعداد دام ذبح شده، 11 هزار و 575 کیلوگرم اندام به دلیل موارد غیربهداشتی ضبط و از چرخه مصرف خارج شد.


مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: از 20 هزار و 231 راس دام سبک و سنگین کشتار شده در کشتارگاه های این استان، یک میلیون و 884 هزار و 489 کیلوگرم گوشت دام سالم وارد چرخه مصرف استان شده است.


حاج کاظمی یادآورشد: کنترل و نظارت بهداشتی بر کشتارگاه های دام توسط ناظران بهداشتی دامپزشکی به طور مستمر انجام می شود و لاشه های ناسالم و غیربهداشتی از چرخه مصرف حذف و فرآورده خام دامی سالم وارد چرخه مصرف می شود.


به گفته وی، علت حذف لاشه های غیربهداشتی در دام های سبک و سنگین ابتلای دام به بیماری مشترک سل، بیماری های انگلی، عفونی و لاغری مفرط است.


مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: اکیپ های بهداشتی دامپزشکی به صورت مستمر بر مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در سطح این استان نظارت کامل دارند.


حاج کاظمی، از مردم خواست مواد پروتئینی با منشاء دامی از قبیل گوشت قرمز، گوشت سفید، ماهی، تخم مرغ، عسل و دیگر فرآورده ها را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی خریداری کنند.


وی متذکر شد: مردم هنگام خرید به حتم به تاریخ تولید و انقضای فرآورده توجه کنند و موارد غیر بهداشتی را با سامانه ارتباط مردمی 1512 دامپزشکی استان زنجان جهت رسیدگی و بررسی موضوع اطلاع دهند.

  • گروه خبری:
  • کد خبر : 209442
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور