دوشنبه 26 خرداد 1404

flag
پیشخوان ارباب رجوع (ثبت و پیگیری مکاتبات)
  • 1396/03/01 - 12:00
  • تعداد بازدید: 12
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرح تشدید و کنترل نظارت بهداشتی در استان مرکزی اجرا می‌شود

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: طرح تشدید و کنترل نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان در استان مرکزی اجرا می‌شود.

به‌گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محمد فتاحی با اشاره به اجرای طرح کنترل نظارت بهداشتی در ماه مبارک رمضان اظهار داشت: به‌ منظور تامین امنیت غذایی شهروندان طرح تشدید و کنترل نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان از تاریخ 6 خرداد تا 6  تیرماه به مدت یک ماه در استان مرکزی همزمان با سراسر کشور آغاز می‌شود.


وی یکی از دلایل اجرای این طرح را افزایش تقاضای فرآورده‌های خام دامی در بازار عنوان کرد و افزود: یکی از اهداف این طرح تضمین کیفیت و سلامت این مواد غذایی در سطح استان است.


معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی تصریح کرد: نظارت و بازرسی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی در واحدهای کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌ها، مراکز بسته‌بندی، خودروهای حمل و مراکز عرضه در راستای اجرای این طرح برعهده 45 اکیپ ثابت و سیار در استان است.


فتاحی خاطرنشان کرد: کنترل فرآورده‌های خام دامی از مزرعه تا سفره به منظور ارتقاء سطح بهداشتی جامعه با جلوگیری از عرضه و مصرف فرآورده‌های خام دامی غیر بهداشتی از اهداف اجرای طرح کنترل نظارت بهداشتی در ماه مبارک رمضان است.


وی نظارت و بررسی دقیق بر تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی و مراکز عرضه این فرآورده‌ها را از جمله وظایف مهم این اداره کل برشمرد و افزود: اداره‌‌کل دامپزشکی استان مرکزی نهایت سعی خود را در راستای تحقق این مهم به کار می‌گیرد.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی از عموم شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را در اسرع وقت از طریق تماس با سامانه اطلاع‌رسانی 1512 به اداره کل دامپزشکی اطلاع دهند و یا در شهرستان‌های استان با شبکه دامپزشکی محل سکونت خود تماس گیرند.

  • گروه خبری:
  • کد خبر : 195181
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور