پنجشنبه 22 خرداد 1404

flag
پیشخوان ارباب رجوع (ثبت و پیگیری مکاتبات)
  • 1396/05/21 - 12:00
  • تعداد بازدید: 149
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دکتر کشتکار خبر داد؛

طرح ساماندهی قطعه بندی و بسته بندی مرغ در استان اصفهان از 21 مرداد اجرایی شد

دکتر کشتکار از اجرایی شدن طرح ساماندهی قطعه بندی مرغ و آلایش از 21 مرداد در راستای ضرورت تامین انواع گوشت و فرآورده های آن برای تمامی رستوران ها، هتل ها و... از مراکز مجاز تحت پوشش دامپزشکی در استان اصفهان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛ دکتر محمد کشتکار معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان، ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: اجرای این طرح در راستای افزایش کیفیت و بهره وری در کارگروه سلامت و امنیت زیستی استانداری استان مصوب شده، لکن برای اجزایی شدن آن تمام دستگاه های مرتبط شامل استانداری، فرمانداری ها، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و کاشان، صنف رستوران ها و .... باید همکاری کنند.


وی در ادامه در خصوص وظایف و مسئولیت هایی دامپزشکی، گفت: بخش اول این طرح در حوزه دامپزشکی است که وظیفه نظارت بر کشتارگاه ها و مراکز بسته بندی مواد پروتئینی را برعهده دارد، که با برگزاری جلسه هم اندیشی و هماهنگی با حضور مسئولین شبکه ها، بازرسین و ناظرین بهداشتی مرتبط، مدیران کشتارگاه ها، انجمن صنفی کشتارگاه ها و مراکز بسته بندی طیور، اتحادیه های مرتبط و...، شرکت کنندگان در خصوص چالش هایی که ممکن است در اجرای این طرح بوجود بیایند و جهت رفع آن، به تبادل نظر پرداختند. و مسئولین این مراکز بسته بندی ها  آمادگی خود را در راستای اجرای این طرح و تامین گوشت، مرغ قطعه بندی و سایر فرآورده های مورد نیاز مراکز عمده مصرف را طبق سفارش آنها و ضوابط دامپزشکی اعلام نمودند..


معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان در خصوص زمان و چگونگی اجرای این طرح، بیان کرد: از تاریخ 21 مرداد این طرح در سطح استان اجرایی می شود و از زمان شروع اجرای این طرح، مرغ قطعه بندی و آلایش خوراکی طیور می بایست در ظروف یک تا سه کیلو گرمی بسته بندی و عرضه شود که می تواند به دو شکل تازه و منجمد باشد، و لذا عرضه قطعات مرغ به صورت تازه پنج کیلو گرم در مراکز عرضه و رستوران ها ممنوع و با متخلفین برخورد خواهد شد.


وی در ادامه بیان کرد: از تاریخ اعلام شده، با توجه به هماهنگی ها و اطلاع رسانی های صورت گرفته، با قاطعیت و بدون هیچگونه اغماضی با متخلفین برخورد خواهد شد و اکیپ های بازرسی مشترک بر مراکز بسته بندی و عرضه نظارت کامل خواهند داشت و با اجرای این طرح انتظار می رود که محصولات قطعه بندی شده با کیفیت بالاتر از نظر بهداشتی و غذایی عرضه شود و از سوءاستفاده افراد بخصوص در مراکز عمده مصرف جلوگیری شود و با تامین فرآورده های پروتئینی از مراکز مجاز و شناسنامه دار قابلیت کنترل، نظارت و ردیابی تمامی محصولات خواهد بود.


دکتر کشتکار در پایان ضمن ابراز امیدواری در رسیدن به اهداف اجرای این طرح، خاطر نشان کرد: اجرای دقیق این طرح، همکاری تمامی دستگاه ها و صنوف را می طلبد و با تامین مواد پروتئینی مورد نیاز رستوران ها و... از مراکز مجاز، سبب می شود مصرف کنندگان عزیز با اطمینان خاطر بیشتری به این مراکز مراجعه و غذای مورد نیاز خود را تهیه نمایند.

  • گروه خبری:
  • کد خبر : 206690
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور