فعالیت 30 واحد شترمرغ در استان خراسان جنوبی
30 واحد پرورش شتر مرغ تحت نظارت دامپزشکی در استان خراسان جنوبی فعالیت دارند.
.jpg)
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور با اعلام این خبر گفت: ظرفیت پرورش این واحدها بیش از 10 هزار قطعه شتر مرغ می باشد که دامپزشکی با ارائه خدمات بهداشتی و نظارت بر حمل و کشتار آنها نقش مهمی در تولید گوشت شترمرغ بر عهده دارد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان، دکتر محمد علی بخشی افزود: طی 4 ماهه نخست امسال 20 مورد بازدید بهداشتی از واحدهای پرورش صورت گرفته است که در این راستا 200 نمونه آزمایشگاهی برای تشخیص بیماری های ویروسی، میکروبی، قارچی و انگلی دریافت و آزمایش شده است.
وی یادآور شد: شتر مرغ در استان به دو صورت پرواری و مولد نگهداری می شود. شتر مرغ پرواری پس از 10 الی 14 هفته پرورش به وزن 100 تا 120 کیلوگرم رسیده و به کشتارگاه منتقل می شود.
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور گفت: گوشت شتر مرغ همانند گوشت قرمز و تقریبا مشابه گوشت گوساله است و جزو کم چرب ترین نمونه های گوشت می باشد.
بخشی در خصوص پرورش شتر مرغ مولد نیز اظهار داشت: شتر مرغ مولد حدودا در 5/2 سالگی به بلوغ جنسی می رسد و در هر دوره 30 تا 100 عدد تخم به وزن تقریبی یک الی دو کیلو گرم می گذارد و تخم ها پس از 40 روز تبدیل به جوجه شتر مرغ می شوند.
Leave a Comments