• 1398/04/27 - 18:52
  • تعداد بازدید: 574
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

قول مساعد استاندار خراسان جنوبی و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان به اختصاص اعتبار جهت تکمیل پروژه آزمایشگاه تخصصی دامپزشکی شرق کشور

استاندار خراسان جنوبی در صدر هیاتی به همراه ریس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان از پروژه آزمایشگاه تخصصی دامپزشکی شرق کشور بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی عصر امروز استاندار خراسان جنوبی در صدر هیاتی به همراه رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان از پروژه آزمایشگاه تخصصی دامپزشکی شرق کشور بازدید کرد.

معتمدیان استاندار خراسان جنوبی و دکتر پور عیسی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی  استان  دراین بازدید از نزدیک  شاهد پیشرفت 62 درصدی این پروژه بودند.

پور عیسی  رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در این بازدید درخصوص میزان نیاز نقدینگی جهت تکمیل این پروژه توضیح خواست،  که پیمانکار این پروژه در پاسخ وی به تشریح میزان کسری نقدینگی این پروژه بصورت مرحله به مرحله پرداخت.

پور عیسی پس از بررسی زوایای مختلف این پروژه و تاکید استاندار بر این موضوع، قول مساعد جهت تامین بودجه مورد نیاز این پروژه را ازمحل اعتبارات استانی و ملی داد.

وی به مسئولین اداره کل دامپزشکی استان وپیمانکار این پروژه خاطر نشان کرد روند احداث این پروژه را با قدرت و سرعت دنبال کنید ، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با همراهی استانداری خراسان جنوبی هزینه های این پروژه را تامین خواهد کرد.   

 در این بازدید مهندس مومنی معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان دامپزشکی توضیحاتی در خصوص روند احداث این پروژه از سال 90 تا کنون و میزان اعتبارات مصرف شده دراین پروژه داد.

مومنی افزود : این پروژه پس از تکمیل جهت تجهیز نیاز به هجده میلیارد تومان تجهیزات دارد که سازمان دامپزشکی کشور از محل اعتبارات ملی این تجهیز را انجام خواهد داد.

دکتر علی صفر ماکنعلی معاون بهداشتی پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور در حاشیه این بازدید افزود: سازمان دامپزشکی کشور پیگیر ایجاد مرکز منطقه ای بهداشت شتر در کشور می باشد که برای این موضوع سه نقطه در کشور( استان فارس ، استان سیستان و بلوچستان و استان خراسان جنوبی) کاندید می باشد.

 وی افزود: ما امیدواریم بتوانیم برنامه منطقه ای ایران ،افغانستان و پاکستان که یکی از مهمترین هدفهای آن بهداشت ،چه از بعد انسانی آن cchf و چه از بعد جمعیت دامی مانند بیماری تب برفکی و طاعون نشخوارکنندگان کوچک، در منطقه کاری انجام دهیم که مراکز تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل با استفاده از ظرفیت دام مولد کشور افغانستان احیا شود تا با فعال کرد 14 منطقه پرورش شتر در سطح کشور بتوانیم به یک رتبه تکی رقمی در سطح دنیا برسیم.

  • گروه خبری: اخبار استان
  • کد خبر : 134820
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه