• 1396/11/15 - 12:00
  • تعداد بازدید: 232
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی در دیدار با مسئولین اتحادیه ها: در جهت ارتقای امنیت غذایی جامعه از نقد منصفانه استقبال می کنیم

مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی دردیدار با مسئولین اتحادیه ها و تشکل های مرتبط با فرآورده های خام دامی اظهار داشت: در جهت ارتقای امنیت غذایی جامعه از نقد منصفانه استقبال می کنیم.







دکتر احمد شریعتی با اشاره به روند نامطلوب تهیه برخی فرآورده های خام دامی طی سال های دور اظهار داشت: با تلاش و پی گیری در سال های بعد از انقلاب و به ویژه سال های اخیر در زمینه تولید فرآورده های خام دامی به وضعیت مطلوبی دست یافتیم و به عنوان نمونه تمامی کشتارگاه های طیور ما در حا ل حاضر، صنعتی هستند.



وی با اشاره به ورود سالانه بیش از 27 میلیون زائر به استان و مشهد و جمعیت بالای این استان، تامین امنیت غذایی این خیل عظیم را از جمله وظایف دامپزشکی دانست و یادآور شد: در این زمینه به یاری سایر دستگاه ها، نهادها و اتحادیه های مرتبط نیازمندیم.



وی خاطرنشان ساخت: خواستار تعامل با اتحادیه ها و صنوف مرتبط هستیم و به عنوان دستگاه حاکمیتی هر ساله و بویژه در مقاطع خاص زمانی، طرح های ضربتی و تشدید نظارت های بهداشتی را اجرایی می کنیم و امید آن داریم تا در سال های آتی، حضور اتحادیه ها و اصناف را نیز در این زمینه شاهد باشیم.



مدیر کل دامپزشکی استان اعلام داشت: اعتقاد دارم با همکاری و تعامل با دستگاه ها و نهادهای مختلف می توانیم جلوی بروز تخلفات را بگیریم و به زائرین و مجاورین مرقد مطهر رضوی اطمینان خاطر بدهیم که حافظ امنیت غذایی آنها هستیم.



وی در این نشست با اشاره به اهمیت دستورالعمل های دامپزشکی، یادآور شد: سخت گیری های ما در حوزه رعایت مسایل بهداشتی سبب ارتقای امنیت غذایی و بهداشت فرآورده های خام دامی می شود که نتیجه آن هم به زائران و واحدهای تولیدی و عرضه کننده فرآورده ها می رسد.



دکتر شریعتی افزود: لازم است آموزش های دامپزشکی را برای تمامی اعضای صنف خود بروزرسانی نمایید و در این راه، دامپزشکی استان آمادگی لازم را اعلام می نماید.



وی خواستار آن شد تا امکانات ترویجی و اطلاع رسانی با همکاری اتحادیه ها و اداره کل دامپزشکی استان تهیه و در مراکز تولید، طبخ و عرضه فرآورده های خام دامی در معرض دید عموم نصب شود.



رئیس اتحادیه هتلداران استان نیز در این جلسه گفت: لازم است آموزش مسایل روز در زمینه بهداشت مواد غذایی و فرآورده های خام دامی به اعضای صنوف مختلف انجام شود و ما از این موضوع استقبال می کنیم.



قانعی ضمن قدردانی از فعالیت های دامپزشکی در استان، توجه به بهداشت و ذایقه مخاطبان را مهم خواند و از بسته بندی انواع فرآورده های خام دامی در استان به عنوان عاملی مهم و اثرگذار در ارتقای امنیت غذایی یاد کرد.



در ادامه این جلسه، مسئول اتاق اصناف مشهد و سایر روسای اتحادیه های مرتبط برای همکاری با دامپزشکی در تمام زمینه ها و از جمله اعزام بازرس در طرح ها به همراه گروه های دامپزشکی اعلام آمادگی نمودند.



یادآور می گردد در این نشست، علاوه بر رییس اتاق اصناف مشهد، روسای اتحادیه های صنوف هتلداران، رستوران داران، قصابان و تالارهای پذیرایی حضور داشتند که ضمن تشکر از دامپزشکی استان در جهت ارتقای شاخص های بهداشتی در رستوران ها و هتل ها و واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی آمادگی خود را جهت همکاری با دامپزشکی اعلام نمودند.




















  • گروه خبری:
  • کد خبر : 206058
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه