نظارت دامپزشکی کردستان براماکن تولید توزیع و نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی در نوروز 96
با توجه به افزایش تقاضای مصرف انواع فرآورده خام دامی در ایام پایانی سال و فرارسیدن نوروز 96 و در راستای نظارت مستمربر چگونگی رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی در اماکن تهیه ، تولید ، توزیع ، نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی، اداره کل دامپزشکی استان کردستان طرح تشدید نظارت بهداشتی بر اینگونه اماکن را از تاریخ 25 اسفند لغایت 14 فروردین ماه سالجاری اجرا نمود

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان دکتر مجتبی ورمقانی مدیر کل دامپزشکی کردستان گفت ؛ با توجه به افزایش تقاضای مصرف انواع فرآورده خام دامی در ایام پایانی سال و فرارسیدن نوروز 96 و در راستای نظارت مستمربر چگونگی رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی در اماکن تهیه ، تولید ، توزیع ، نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی، اداره کل دامپزشکی استان کردستان طرح تشدید نظارت بهداشتی بر اینگونه اماکن را از تاریخ 25 اسفند لغایت 14 فروردین ماه سالجاری اجرا نمود
دکترورمقانی افزود در این راستا جهت اطمینان خاطر شهروندان و علی الخصوص مسافرین نوروزی با هماهنگی های به عمل آمده با سازمانهای مرتبط در کل بیش از 460 اکیپ روز بصورت ثابت و سیار و با 928 نفرروزفعالیت در تعطیلات نوروز و با برنامه ریزی منظم تمامی مراکز تهیه و توزیع فرآورده خام دامی بازدید و درمجموع بیش از 16000 کیلوگرم انواع فرآورده خام غیر بهداشتی ضبط وازچرخه مصرف خارج گردید
وی درپایان از شهروندان درخواست کرد هرگونه تخلف بهداشتی اماکن تهیه و نگهداری و توزیع فرآورده خام را با شماره پیغامگیر 1512 درمیان بگذارند
Leave a Comments