دوشنبه 26 خرداد 1404

flag
پیشخوان ارباب رجوع (ثبت و پیگیری مکاتبات)
  • 1396/03/01 - 12:00
  • تعداد بازدید: 129
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
بدلیل فرارسیدن فصل گرما:

هشداردامپزشکی قم درباره یک بیماری کشنده

مدیرکل دامپزشکی استان قم درگفتگوباخبرنگاران به مردم توصیه کرد برای جلوگیری ازابتلا به بیماری تب کریمه کنگو ازگوشتهای دارای مهر و لوگوی دامپزشکی استفاده نمایند.

مهدی رفیعی محمدی مدیرکل دامپزشکی استان قم درگفتگو باخبرنگاران اظهارداشت، باتوجه به فرارسیدن فصل گرما و احتمال شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو شهروندان گوشت را ازمراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند.

وی درمورد علائم این بیماری گفت ، تب کریمه کنگو یک بیماری مشترک بین انسان و دام است که علائم بیماری درانسان کاملآ مشخص و علائم اولیه آن شبیه به انفلوانزا شامل تب و سردرد میباشد.رفیعی تصریح کرد، این علائم درروزهای سوم به بعدباعث خونریزی درقسمتهای مختلف بدن واگر درمان نشود موجب مرگ خواهدشد.

مدیرکل دامپزشکی استان خاطرنشان کرد، این بیماری ازطریق تماس باخون و ترشحات ، گزش کنه آلوده و خون دام آلوده به انسان منتقل میشود.وی درخصوص مبارزه با این بیماری افزود، سم پاشی دامداریها ازجمله نکاتی است که دامداران باید به آن توجه نمایند که دراین راستا  دامپزشکی بادراختیارقراردادن آن (سم) بصورت رایگان به دامداران به مقابله و پیشگیری ازبیماری مذکوردردام می پردازد.



تذکرات بهداشتی: شهروندان درصورت تهیه گوشت قرمز تازه ، به مدت 24 ساعت آنرا دردمای یخچال نگهداری و سپس مصرف نمایند.

- درهنگام خردکردن گوشت حتمآ دستکش دست کنند.

- ازخرید فرآورده های خام دامی(گوشت ، ماهی ، مرغ وآلایشهای دامی )  ازفروشندگان سیار ، جمعه بازارها، شنبه بازارها و... جدآ خودداری نمایند
  • گروه خبری:
  • کد خبر : 198380
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور