معاون اداره دامپزشکی شهرستان همدان خبر داد:
پنج مرکز عرضه آلایش دامی پلمپ و سه واحد متخلف دیگر مورد پیگرد قانونی قرار گرفتند

روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان همدان، از پلمپ 5 مرکز عرضه آلایش دامی و پیگیری قضایی سه واحد متخلف در تیر ماه 1396 خبر داد.
دکتر نقی پور، معاون اداره دامپزشکی شهرستان همداندر همین راستا گفت: انجام پیش سرد گوشت قرمز و آلایش دامی در کشتارگاه یکی از مهمترین راه های پیشگیری، سالم سازی و حذف بیماری های عفونی و مشترک بین انسان و دام و حفظ کیفیت بهداشتی این فرآورده ها می باشد که بعد از طی نمودن دوره پیش سرد ( 48-24 ساعته) مجدد این فرآورده ها توسط مسئول فنی بهداشتی مستقر در کشتارگاه دام مورد معاینات ظاهری قرار گرفته و در صورت سلامت ترخیص و با درج تاریخ تولید و انقضاء و با خودرو های مجاز روانه مراکز عرضه آلایش دامی و قصابی های مجاز سطح شهر همدان می شوند.
وی در ادامه افزود: تغییر مصرف خانوار به سوی مواد پروتئینی بسته بندی با هدف تامین امنیت غذایی به عنوان یکی از دغدغه های جدی مصرف کنندگان این فرآورده ها تحقق یافته است که متاسفانه عده ای از متصدیان این مراکز بدون توجه به مقررات و ضوابط سازمان دامپزشکی کشور، آلایش دامی را به صورت فله و غیره بهداشتی تهیه و عرضه می نمایند.
وی گفت: گشت های نظارت بهداشتی این اداره به صورت روزانه و در دو شیفت صبح و بعدازظهر برقرار بوده و در صورت محرز شدن تخلفات بهداشتی در فرآیند تهیه و عرضه آلایش دامی این مراکز،فرآورده ضبط و معدوم و فرد خاطی با استناد به ماده 5 و 6 از قانون سازمان دامپزشکی کشور و ماده 688 قانون مجازات اسلامی به دلیل تهدید علیه بهداشت عمومی به مراجع قضایی معرفی و تحت پیگرد قانونی قرار می گیرد .
وی در پایان از مردم شریف همدان خواست مواد پروتئینی خود را خصوصا آلایش دامی به صورت بسته بندی از مراکز عرضه مجاز تهیه و در صورت مشاهده هر گونه تخلفات مراتب را از طریق تلفن گویای 1512 و تلفن های 4-23651801 به اداره دامپزشکی شهرستان همدان اطلاع دهند تا برخورد مقتضی در این رابطه صورت پذیرد.
Leave a Comments