مدیر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان دامپزشکی کشور:
استانها در حوزه ارزیابی عملکرد راهبردیتر و استراتژیکتر عمل میکنند
به گزارش معاونت بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان دامپزشکی به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دوره آموزشی شیوههای آسیب شناسی و بهبود عملکرد و دوره آموزشی نحوه احصای گلوگاههای مفسد خیز و آسیب شناسی آن با حضور دکتر مرتضی مروتی مدیر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان دامپزشکی کشور و مدیران اداره کل دامپزشکی استان کرمان در اداره کل دامپزشکی استان کرمان برگزار شد.
دکتر مرتضی مروتی گفت: استانها در حوزه فعالیت و ارزیابی عملکرد راهبردیتر و استراتژیکتر عمل میکنند و تصمیم میگیرند و از آنجا که استان کرمان دارای نیروهای با تراز علمی و حرفهای سطح بالا هستند لازم است که از این ظرفیت علمی و حرفهای بصورت حرفه ای و مدیریت شده در راستای ارتقای عملکرد استان هدایت گردد.
این مقام مسئول با بیان اینکه منابع انسانی خوب، اثرگذار در عملکرد مجموعه اند، گفت: استان کرمان دارای تیم قوی است و انتظار می رود با پیگیری مداوم نتایج اقدامات و مطالبه گری مدیران کمیته ها، کادرسازی شایسته و مدیریت اثربخش در روند تهیه، تدوین مناسب مستندات و ارائه موثر آنها به حداکثر امتیازات دست پیدا کرده و سکوهای برتر جشنواره را کسب کرد.
وی به آسیب شناسی نتایج حوزه ارزیابی عملکرد در هردو شاخص اختصاصی و عمومی با رویکرد تحلیل علمی و مدیریتی اطلاعات ورودی سامانه ها توسط بدنه تصمیم گیری ادارات فنی و اداری پرداخت و گفت: ارزیابی عملکرد شامل سه قسمت مهم؛ اقدامات و عملکرد، مستندسازی مناسب بر اساس شیوهنامههای ابلاغی دستگاههای ارزیاب و نهایتا پرزنت و ارائه موثر عملکرد میباشد.
وی در دوره آموزشی نحوه احصای گلوگاههای مفسد خیز و آسیب شناسی آن گفت: گلوگاه فساد خیز قسمتی از فرایند یا زیر فرایند است که احتمال وقوع فساد در آن وجود دارد و بایستی دقیق مورد شناسایی و مهندسی لازم جهت حذف آن با هدف حذف بر آن صورت گیرد.
وی هدف از این برگزاری این دوره را ارزیابی شناسایی و رفع نظام مند گلوگاههای فساد خیز با رویکرد مدیریت ریسک فساد در دستگاههای اجرایی میباشد
دکتر مروتی با بیان اینکه بدون نظارت هر مفسدهای رخ میدهد، گفت: دستگاه اجرای موظفند گلوگاههای مفسده خیز را شناسایی و نسبت به شفاف سازی، تسهیل، تسریع ارائه فرایندهای خدمات در بستر قوانین و مقررات مکلفه اقدام نمایند.
وی الکترونیکی سازی و تفویض اختیار را از راههای حذف گلوگاههای مفصل خیز اعلام نمود.
در پایان این دوره، مدیران به بیان پیشنهادات در خصوص مفاهیم و رئوس دوره آموزشی ارائه شده در حوزه فعالیت خود پرداختند.
لازم به ذکر است این دوره همزمان بصورت وبیناری برای رؤسای ادارات دامپزشکی شهرستان های تابعه استان نیز برگزار گردید.
Leave a Comments