• 1396/08/10 - 12:00
  • تعداد بازدید: 177
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

در اسلام ، مسئولیت پذیری یک اصل قابل توجه و ارزشمندی است و عافیت طلبی وفرار از مسئولیت وریاست طلبی امری مذموم وزشت می باشد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی مسئول دفترنمایندگی ولی فقیه دراداره کل دامپزشکی استان  در جلسه شورای هماهنگی که در سالن اجتماعات اداره کل دامپزشکی برگزار گردید. با اعلام مطلب  گفت :انقلاب  مال ماست وبرای خلق چنین جامعه وانقلاب وحکومتی خونهای فراوان ریخته شده است ونبایدخودمان را بی تفاوت نموده وازکارکردن شانه خالی کنیم .


حجه الاسلام ولی زاده به مسئولیت پذیری حضرت یوسف (ع) درقرآن اشاره کرد که خداوند میفرماید یوسف (ع) گفت:: قَالَ اجْعَلْنِی عَلَى خَزَآئِنِ الأَرْضِ إِنِّی حَفِیظٌ عَلِیمٌ( گفت مرا بر خزانه‏هاى این سرزمین بگمار که من نگهبانى دانا هستم) یعنی  هم مسئولیت پذیر بوده وهم برای مسئولیتی که برعهده گرفته ایم حافظ ودانا باشیم


مسئول دفترنمایندگی ولی فقیه دراداره کل دامپزشکی استان به  نقش اخلاق در مدیریت اشاره و مصادیق  اخلاق فردی و اجتماعی ودینی را  یادآوری کرد.


وی گفت : مدیری که با اخلاق و با روح توکل برخدا و اعتقاد بر قدرت بی نهایت الهی تربیت یافته است هنگام بروز خطرها و بحرانها خود را نمی بازد و متانت و آرامش خود را از دست نمی دهد و طبعاً چنین مدیری تصمیمهای عاقلانه تر و سنجیده تر اتخاذ می کند و بهتر می تواند روحیه کارمندان و زیر دستان را تقویت. و نیز چنین مدیری تحت تاثیر چرب زبانیها و تملق گوییها قرار نمی گیرد و از سوی دیگر با رفتار متواضعانه و فروتنانه و با دلسوزیها و مهربانیهای مخلصانه علاقه کارمندان را جلب کند و در نتیجه بازده کار افزایش می یابد بدون اینکه نسبت به کسی ستمی روا داشته باشد.


حجه الاسلام ولی زاده افزود: همچنانکه مسئولیت پذیری ارزش هست ، دنبال ریاست دویدن هم امری خطرناک ومذموم است وی به فرمایش علی (علیه السلام) اشاره کرد که فرمود:  ما ذئبان ضاریان فى غنم قد تفرق رعاوها باضر فى دین المسلم من الرئاسه .


دو گرگ وحشى در گله گوسفندى که چوپانهایش از آن جدا شده اند پر ضررتر نیستند از  ضرر ریاست  طلبی یک مسلمان نسبت به دینش   


حجه الاسلام ولی زاده گفت: مسئولیت دراسلام امانت است و مدیران در معرض امتحان الهی هستند وباید با تمسک به دین مدیریت کنیم که ریاست چندان عمر طولانی ندارد.


وی در پایان جلسه  به موضوع ذبح شرعی وموارد مربوط آن رابه حاضرین یادآوری کردند وبرلزوم پیگیری وتوجه به قانون نظارت برذبح وصیدشرعی تاکید کرد.

  • گروه خبری:
  • کد خبر : 202353
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه