• 1396/06/22 - 12:00
  • تعداد بازدید: 62
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

3 واحد تولیدات دامی استان مرکزی کد صادراتی IR دریافت کردند

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: 3 واحد تولیدمحصولات دامی در این استان کد صادراتی IR دریافت کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محسن شانقی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: یک واحد تولید خوراک دام و طیور و دو واحد کشتارگاه طیور استان مرکزی امسال با رعایت ضوابط و الزامات بهداشتی کشورهای مقصد توانستند کد صادراتی IR را دریافت کنند.

وی ادامه داد: با دریافت کد صادراتی IR توسط این واحدها هم اکنون زمینه صادرات گوشت منجمد مرغ برای 2 واحد از کشتارگاه ها و خوراک دام و طیور برای یک واحد کارخانه تولیدکننده این محصول و صادرات پای مرغ در یک واحد از این کشتارگاه های طیور از استان مرکزی به خارج از کشور فراهم شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطر نشان کرد: همچنین با انجام برخی الزامات بهداشتی توسط یکی از واحدهای قطعه بندی مرغ در کشتارگاه طیور که امسال موفق به دریافت کد صادراتی IR شده است برای نخستین بار در کشور زمینه صادرات مرغ بسته بندی از این استان به خارج از کشور فراهم می شود.

وی گفت: سه مورد در خواست صادرات مرغ منجمد توسط این واحد کشتارگاه به اداره کل دامپزشکی استان مرکزی ارسال شده است که با تایید این درخواست ها برای نخستین بار محصولات این کشتارگاه به خارج از کشور صادر می شود.

شانقی، با یادآوری ارسال درخواست سه واحد خوراک دام و طیور برای دریافت کد صادراتی IR به اداره کل دامپزشکی استان مرکزی افزود: با رفع برخی از نواقص زمینه دریافت کد صادراتی IR و صادرات به خارج از کشور برای این واحدها فراهم می شود.

وی ادامه داد: همچنین با توجه به بحث تولید مرغ مازاد بر نیاز استان و شرایط دریافت این کد توسط 6 کشتارگاه استان مرکزی، این کشتارگاه ها با رفع برخی نواقص و راه اندازی خط 2 (تخلیه اتوماتیک اندرونه مرغ) می توانند برای دریافت کد صادراتی IR اقدام و محصولات خود را به خارج از کشور صادر کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی یاد آور شد: به منظور حمایت از بخش خصوصی و افزایش توانمندی واحدهای تولیدی، اداره کل دامپزشکی استان از سال 1393 موضوع اصلاح ساختارهای بهداشتی و فنی کشتارگاه های طیور استان را با هدف افزایش توان تولید و قابلیت صادرات محصولات تولیدی به خارج از کشور و ارتقای قدرت رقابت پذیری فراورده های تولیدی استان با تولیدات سایر کشورهای منطقه در دستور کار قرارداده است که شرط لازم برای صادرات فرآورده های خام دامی، رعایت ضوابط و الزامات بهداشتی کشورهای مقصد است که باید این الزامات توسط کشورهای تولید کننده و صادر کننده رعایت شود.

  • گروه خبری:
  • کد خبر : 208637
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه