• 1395/08/25 - 12:00
  • تعداد بازدید: 63
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آغاز فعالیت گروه های نظارتی بر فرآورده های خام دامی در آشپزخانه های تهیه غذای زائران

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی ایلام با اعلام این خبر گفت: پنج گروه گشت و کنترل از امروز وظیفه نظارت بر فرآورده های خام دامی ایستگاه های صلواتی و همه اماکن تهیه و توزیع غذای زائران اربعین و نذورات مردم را بر عهده دارند.




      دکتر سعید صیدیوسفی افزود: 2 گروه در مهران، 2 گروه در شهرستان چرداول و یک گروه نیز در ایلام استقرار دارند و یک تیم نظارتی از اداره کل هم عملکرد این گروه ها را مورد رصد قرار می دهند.



وی افزود: این اکیپ ها با لباس های متحدالشکل با آرم دامپزشکی وظیفه نظارت و کنترل فرآورده های خام دامی را در اماکن تهیه، پخت و توزیع غذا برعهده دارند.

صیدیوسفی یادآور شد: گشت مشترک اداره کل دامپزشکی و مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان، بر مراکز تهیه و توزیع نذورات نظارت بهداشتی را بعمل می آورند. اضافه می نماید، مرز بین المللی مهران امن ترین و نزدیکترین مرز زمینی کشور است که در 95 کیلومتری جنوب غربی شهر ایلام واقع شده و کانون اصلی تردد زوار عتبات عالیات است.

سال گذشته بیش از یک میلیون و 500 هزار نفر برای شرکت در آیین عظیم کنگره اربعین از این مرز عبور کردند که پیش بینی می شود امسال بیش از 2 میلیون نفر برای شرکت در مراسم اربعین حسینی از این مرز عبور کنند. 
                
  • گروه خبری:
  • کد خبر : 201562
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه