• 1396/10/18 - 12:00
  • تعداد بازدید: 197
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای طرح ساماندهی بهداشتی تولید ، عرضه و بسته بندی تخم مرغ در استان آذربایجان غربی

دکتر کامیار داهیم مدیر کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی : از طرح ساماندهی بهداشتی تولید ، عرضه و بسته بندی تخم مرغ خوراکی با هویت دار نمودن تخم مرغ خوراکی و درج تاریخ تولید و انقضاء و نام واحد تولید بر پوسته تخم مرغ در راستای اجرای طرح تضمین سلامت و کیفیت فراوردهای خام دامی در استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، دکتر کامیار داهیم مدیر کل دامپزشکی استان با  اعلام این خبر گفت : در راستای اجرای طرح تضمین سلامت و کیفیت فراوردهای خام دامی از  اجرای طرح  ساماندهی بهداشتی تولید ، عرضه و بسته بندی تخم مرغ  خوراکی باهویت دار ( درج تاریخ تولید ، تاریخ انقضاء و نام واحد تولیدی بر روی پوسته)  در استان آذربایجان غربی خبر داد .



وی با  اشاره به اینکه تخم مرغ یکی از بهترین منابع پروتئینها ، ویتامینها و مواد معدنی و از کالاهای اصلی سبد مصرفی هر خانوار می باشد، اظهار داشت : ساماندهی و بهداشتی نمودن مراکز تولید ، عرضه و بسته بندی  ، یکی از مهمترین وظایف دامپزشکی محسوب می شود.

دکتر داهیم  اولین گام اجرای این طرح را نظارت بیشتر بر مرحله تولید تخم مرغ
 در مرغداری دانست و بیان داشت: در این مرحله وضعیت بهداشتی مزرعه مرغ تخم گذار از طریق بازدید میدانی و نمونه برداری از آب و تخم مرغ تولیدی  نوسط مسئول بهداشتی مستقر در واحد، مورد بررسی قرار می گیرد.

وی در خصوص نظارت بر مراکز بسته بندی تخم مرغ
  بیان داشت: اداره کل دامپزشکی استان به منظور توزیع بهداشتی تخم مرغ در سطح استان آذربایجان غربی توصیه های لازم جهت بهسازی کارگاههای بسته بندی تخم مرغ وابسته به مزارع مذکور ، تامین امکانات و تجهیزات لازم و بهداشت کارگران و پرسنل بسته بندی به این مراکز صورت پذیرفته است. و واحد های بسته بندی تخم مرغ مستقیما تحت نظارت بازرسین بهداشتی بخش دولتی دامپزشکی و مسئولین بهداشتی مستقر در واحد فعالیت می نمایند.

وی افزود: همچنین تخم مرغ بایستی در بسته بندیهای دارای مشخصات تولید کننده وتاریخ تولید و تاریخ انقضاء و نام واحد تولید کننده بر روی پوسته تخم مرغ درج گردد .

 لازم به ذکر است مشخصات و ویژگیهای تخم مرغ سالم پوسته خارجی تخم مرغ باید تمیز، عاری از هر گونه آلودگی، ترک خوردگی و شکستگی باشد.



محتویات ( زرده و سفیده ) عاری از هر گونه بوی خارجی گندیدگی یا علائم فساد باشند.

ضمنا  تخم مرغ می بایست در دمای یخچال (0 تا 4 درجه ) نگهداری شود.


  • گروه خبری:
  • کد خبر : 191935
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه