اجرای طرح پیش سرد دراستان قم
اداره کل دامپزشکی استان قم طرح پیش سرد لاشه های گوشت گاوی را به اجرا گذاشته است.
![](/thumbnail/550-375_100/uploads/101/پيش سرد.jpg)
درطرح فوق لاشه های گاوی به مدت 24 ساعت درپیش سرد کشتارگاه دردمای صفرتا4 درجه سانتیگرادنگهداری و سپس توسط خودروهای سرخانه دار به قصابیها و مراکزبسته بندی حمل میگردد.
داداشی گفت، این طرح باتوجه به اینکه سرخانه های کشتارگاهها درموقع مقررکامل نشده است ، برای لاشه های گوسفندی نیز به محض تکمیل زیرساختهای لازم به اجرا گذاشته خواهدشد.وی اظهارداشت، قرارگرفتن لاشه درپیش سردباعث ازبین رفتن عوامل بیماریزا ازجمله تب کریمه کنگو،بروسلوزو... شده و طی این فرایندگوشت تردتر و خوش طعم تر خواهدشد.
داداشی درپایان ازکلیه شهروندان تقاضا کرد، گوشت تازه کشتارشده راحتمآ با مهردامپزشکی تهیه و 24 ساعت دردمای یخچال نگهداری نمایند.ایشان درخصوص آلایشهای دامی نیز گفت، آلایشهای دامی مانند جگرو.... مدت 48 ساعت دردمای یخچال نگهداری و سپس مصرف شود.
Leave a Comments