• 1396/11/21 - 12:00
  • تعداد بازدید: 179
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

با حضور مدیرکل دامپزشکی و مسئولین استانی یک مرکز بسته بندی گوشت قرمز در همدان افتتاح شد

بمناسبت فرارسیدن ایام الله دهه فجر یک مرکز بسته بندی گوشت قرمز با حضور «مهندس قیاسی» معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری همدان، «مهندس تعالی» فرماندار شهرستان و «دکتر رسولی» مدیرکل دامپزشکی استان و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی افتتاح گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان همدان «دکتر محمودرضا رسولی» مدیرکل دامپزشکی استان در این مراسم گفت: این مرکز بسته بندی با نظارت مستقیم دامپزشکی و با اخذ کد پروانه بهره برداری دامپزشکی تحت نظر یک دامپزشک به عنوان مسئول فنی بهداشتی اقدام به قطعه بندی و بسته بندی گوشت قرمز می‌نماید.

وی افزود: عرضه مواد پروتئینی بسته بندی شده علاوه بر صرفه اقتصادی به بهداشت عمومی جامعه نیز کمک می‌کند.

وی با اشاره به وجود کارگاه‌های مشابه در استان گفت: تغییر فرهنگ مصرف خانوار بسوی مواد پروتئینی بسته بندی شده علاوه بر ارتقای سطح بهداشتی با بکارگیری افراد در این کارگاه‌ها در کاهش معضل اجتماعی بیکاری نیز مؤثر است.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به استقرار فرهنگ بهداشتی در جامعه و گسترش این فرهنگ، یکی از اولویت های کاری دامپزشکی استان از سال 95 کمک به راه اندازی و توسعه مراکز بسته بندی محصولات دامی بهداشتی و دارای شناسنامه بوده که از 19 واحد به 32 واحد در سال 96 رسیده است.

شایان ذکر است مرکز بسته بندی مذکور در زمینی به مساحت 500 متر مربع با هزینه ای بالغ بر هشت میلیارد ریال احداث شده و با تولید روزانه 3 تن گوشت قرمز بسته بندی شده توانسته است برای 20 نفر اشتغال زایی مستقیم و برای 40 نفر اشتغال زایی غیر مستقیم را فراهم نماید.






  • گروه خبری:
  • کد خبر : 193712
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه