• 1396/08/24 - 12:00
  • تعداد بازدید: 130
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تبیین خبر مربوط به میزان ضایعات گوشتی در کشور


به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، پیرو حضور دکتر علیرضا رفیعی‌پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در دومین نمایشگاه بین‌المللی محصولات پروتئینی و فرآورده‌های وابسته (حلال) و مصاحبه خبری وی با اصحاب رسانه، خبری با عنوان میزان ضایعات گوشتی در بعضی از رسانه‌ها منتشر گردیده است و جهت تنویر افکار عمومی این خبر به شرح ذیل تبیین می‌گردد:


کل ضایعات شامل لاشه‌های ضبطی، اندام‌های ضبطی و گوشت قرمز و گوشت مرغ معدومی کشتارگاه‌های دام ، طیور، مراکز بسته‌بندی و مراکز عرضه در طول یکسال حدود 13000 تن می‌باشد.






در تهیه MDM  (خمیر مرغ ) در کارگاه های بسته بندی مرغ که دارای مجوز تهیه خمیر مرغ از سازمان دامپزشکی کشور بوده و تولید خود را منطبق با استاندارد‌های اتحادیه اروپا انجام می‌دهند، می توان از مرغ تخمگذار پایان دوره، مرغ مادر پایان دوره و گوشت باقی مانده در اسکلت مرغ گوشتی استفاده نمود. این در حالی است که حدود 105هزار تن گوشت مرغ فوق الذکر که قابلیت تبدیل به خمیر مرغ را داشته و در فراورده‌های گوشتی می تواند مصرف شود که متاسفانه قسمت عمده آن تبدیل به پودر گوشت می شود واین در حالی است که دارای ارزش افزوده فوق العاده کمتر نسبت به خمیر مرغ می باشد.





این میزان خمیر مرغ 88 در صد کل ضایعات کشور (اعم از لاشه های ضبطی ، اندام‌های ضبطی و گوشت قرمز و گوشت مرغ معدومی کشتار گاه دام ، طیور ، مراکز بسته بندی و مراکز عرضه و مرغ تخمگذار پایان دوره ، مرغ مادر پایان دوره و گوشت باقی مانده در مرغ گوشتی تبدیلی به پودر گوشت ) می باشد.


  • گروه خبری:
  • کد خبر : 202505
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه