• 1396/12/20 - 12:00
  • تعداد بازدید: 153
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تقدیر معاون سیاسی و امنیتی استانداری اصفهان از دکتر موحدی بواسطه اقدامات موثر دامپزشکی در راستای کنترل و پیشگیری از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان

در جلسه شورای پدافند زیستی استان اصفهان که به ریاست مهندس عقدایی معاون سیاسی و امنیتی استانداری اصفهان برگزار شد، وی از دکتر موحدی مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان بواسطه اقدامات موثری که دامپزشکی در راستای کنترل و پیشگیری از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان انجام داده تقدیر و تشکر نمود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان، در این جلسه که در محل استانداری اصفهان برگزار شد، مهندس عقدایی ضمن تقدیر از دکتر موحدی، اظهارداشت: اقدامات عملی که از سال گذشته تاکنون پرسنل دامپزشکی در راستای کنترل و پیشگیری از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان انجام داده اند، موجب شده که بیماری بصورت محدود و در تعدادی از شهرستان های مرزی که با استان های دیگر مراوده دارند، روی دهد.



وی در ادامه با اشاره به اتفاقات سال گذشته و بروز بیماری، گفت: اقدامات دامپزشکی در سال گذشته نیز بصورت ضربتی و مفید بود، اما بدلیل عدم آشنایی پرورش دهندگان با این بیماری باعث شد که براحتی این بیماری در شهرستان های مختلف بروز کند، ولی امسال با توجه به تجارب سال قبل و آموزش های ارائه داده شده توسط کارشناسان دامپزشکی استان، ورود عامل این بیماری به شهرستان های مرکزی استان تاکنون کنترل شده است.



معاون سیاسی و امنیتی استانداری اصفهان با تاکید بر این موضوع که تمامی دستگاه های مرتبط می بایست همراه با دامپزشکی اقدامات لازم را در خصوص کنترل و پیشگیری از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان انجام دهند، تصریح کرد: هیچ گونه دفاعی از متخلفینی که مسبب به خطر افتادن صنعت پرورش طیور در استان می شوند، نمی توان انجام داد و لذا می بایست با این افراد، با استفاده از ظرفیت های شناسایی که دامپزشکی در اختیار دارد، مقابله کرد.



در این جلسه دکتر موحدی ضمن تشکر از مهندس عقدایی بواسطه همراهی و همکاری هایی که تاکنون در خصوص کنترل و پیشگیری از این بیماری با دامپزشکی داشته، افزود: موفقیت در مبارزه و مقابله با بیماری ها و گسترش آن، منوط به همکاری مدیران سیاسی استانی است.



وی در ادامه ضمن تشریح وضعیت کانون های بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در کشور و استان، گفت: اطلاع رسانی از طریق پیام کوتاه، اخبار، رسانه های مکتوب، خبرگزاری ها، آموزش چهره به چهره، حضور مدیران و کارشناسان اداره کل دامپزشکی در برنامه های رادیویی و تلویزیونی و... همگی قسمتی از اقدامات عملی دامپزشکی در راستای کنترل و پیشگیری از این بیماری بود.



مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با اشاره به شهرستان هایی که فعلا بصورت مداوم درگیر این بیماری هسند، بیان داشت: متاسفانه عدم رعایت مسائل امنیت زیستی و بیوسکوریتی توسط مدیران مراکز پرورش در بروز کانون های جدید بیماری قابل لمس می باشد و با همه تذکراتی که در این خصوص به مدیران و پرسنل واحدها داده شد، متاسفانه با بی توجهی و بی دقتی، سبب بروز ببیماری و به تبع آن افزایش میزان عامل بیماری در محیط و در نهایت موجب شکسته شدن سخت ترین سدهای دفاعی- قرنطینه ای واحدهای بزرگ می شود.



دکتر موحدی در پایان با تاکید مجدد به این موضوع که فقط 20 درصد از امکانات و ملزومات در اختیار دامپزشکی در راستای کنترل و پیشگیری از این بیماری می باشد، خاطر نشان کرد: با توجه به اهمیت موضوع این بیماری و خسارت هایی که به اقتصاد و تولید وارد می کند، لذا ورود دستگاه ها و ادارات مرتبط که در این حوزه برای آنان وظیفه و مسئولیت تعریف کرده است، جهت کنترل  و پیشگیری از این بیماری الزام آور به نظر می رسد.


  • گروه خبری:
  • کد خبر : 203505
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه