• 1396/05/24 - 12:00
  • تعداد بازدید: 60
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تولید بیش از 44 هزارتن گوشت مرغ درکشتارگاه های طیور خراسان رضوی

اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی از تولید 44 هزار و 300 تن گوشت مرغ در استان از ابتدای سال جاری خبر داد.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی با اعلام این خبر افزود: دامپزشکی استان براساس رسالت سازمانی خود مبنی بر پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و حیوان و نیز نظارت بر سلامت فرآورده های خام دامی مورد استفاده در سبد غذایی خانوار، نظارتی همه جانبه از مزرعه تولیدات دامی تا سفره خانوار بر کلیه مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی دارد.

دکتر محمد رشتی باف در ادامه تصریح کرد: از جمله این اماکن، کشتارگاه های طیور است که 4 ماهه اول امسال، کارشناسان دامپزشکی مستقر در این واحدهای تولیدی از ورود 190تن گوشت حاصل از طیور که غیرقابل مصرف بوده جلوگیری و نسبت به معدوم نمودن این مقدار، اقدام لازم را انجام داده اند.

وی طیور کشتار شده در کشتارگاه های استان را طی مدت یادشده، بیش از 25 میلیون قطعه دانست و افزود: تمامی 15 کشتارگاه طیور استان، صنعتی بوده و دامپزشکان و دیگر رده های دامپزشکی به عنوان تیم نظارت فنی- بهداشتی بر مراحل مختلف استحصال گوشت طیور، از ذبح تا بسته بندی آن نظارت کامل و همه جانبه را دارند.

رشتی باف با اشاره به اینکه فرآورده‌های خام دامی باید از مراکز مجاز سطح شهر تهیه گردند؛ گفت: در هنگام خرید این محصولات، بایستی دقت شود بر روی بسته بندی، نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء درج شده باشد.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان از کلیه شهروندان خواست نسبت به نظارت همگانی بر بهداشت عمومی توجه داشته باشند و در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفن‌های 37250025و 72500353(شبکه دامپزشکی مشهد)، 1512(پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک اداره کل به شماره 300001512 و در شهرستان‌ها با شبکه دامپزشکی شهرستان در میان گذارند.

 

 

 
  • گروه خبری:
  • کد خبر : 208818
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه