• 1396/09/05 - 12:00
  • تعداد بازدید: 123
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه ساماندهی عرضه قطعه بندی و بسته بندی مرغ و ماهی

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی کردستان گفت؛ به منظور برنامه ریزی، ساماندهی عرضه قطعه بندی و بسته بندی مرغ و ماهی در مراکز عرضه و رستوران ها جلسه ای در روز شنبه مورخه 96/09/04 در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان کردستان برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی کردستان،  رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی کردستان گفت؛ به منظور برنامه ریزی، ساماندهی عرضه قطعه بندی و بسته بندی مرغ و ماهی در مراکز عرضه و رستوران ها جلسه ای در روز شنبه مورخه 96/09/04 در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان کردستان برگزار شد.

دکتر امانی افزود این جلسه با هدف ضرورت حفظ سلامت مصرف کنندگان و جلو گیری از مشکلات بهداشتی و زیستی احتمالی و تامین فرآورده های خام دامی از منابع مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی از جمله مراکز بسته بندی و قطعه بندی فرآورده های خام دامی برگزار شد؛ جلسه که با حضور ادارات ذیربط من جمله دامپزشکی، سازمان صنعت، معدن و تجارت، شهرداری، اتحادیه های صنف، علوم پزشکی، اداره نظارت بر اماکن عمومی، اداره تعزیرات حکومتی و واحدهای مجاز صنف مربوطه برگزار شد مقرر گردید که از تاریخ 96/09/18 کلیه رستوران ها، تالارها و مراکز آموزشی و مراکز عمده مصرف مرغ در سطح شهرستان سنندج موظف به تامین مرغ بسته بندی و قطعه بندی شده از مراکز مجاز تحت نظر دامپزشکی باشند.

شایان ذکر است همچنین مقرر گردید برای ساماندهی مراکز فوق گشت های مشترک نظارتی لازم بر مراکز هدف در طی روزهای آتی با محور موضوع یاد شده برگزار شود و با متخلفین برابر مقررات برخورد خواهد شد.
  • گروه خبری:
  • کد خبر : 204322
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه