• 1396/06/13 - 12:00
  • تعداد بازدید: 59
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه هماهنگی توزیع فراورده های خام دامی در مراکز عمده مصرف در اداره کل

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران  جلسه  ساماندهی مراکز توزیع فراورده های خام دامی در واحدهای عمده مصرف از قبیل مراکز طبخ ، کترینگ ها ، رستورانها و .....در مورخ 13/6/96 با حضور معاون سلامت اداره کل ، روسا و نمایندگاه اتحادیه هتل داران ، رستورانها ،  انجمن های بسته بندی ، دانشگاههای علوم پزشکی شهید بهشتی و ایران ، انجمن های کشتارگاههای دام و طیور درمحل سالن جلسات اداره کل برگزارشد.


 


درابتدای جلسه دکتر کرمی معاون سلامت اداره ضمن عرض خوش آمدگویی به مدعوین گفت: رستورانها و مراکز طبخ  لازم است فراورده های خام دامی خود را فقط از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند که آدرس این مراکز هم درسایت اداره کل موجود است هم طی نامه ای به ارگانهای مرتبط ارسال خواهد شد. ایشان با اشاره به نظارت دامپزشکی از مزرعه تا سفره افزودند: از ابتدای این چرخه تا انتها ، دامپزشکی نظارت کامل دارد و اگر مراکز طبخ ، فراورده های خام دامی مورد نیاز خود را فقط از مراکز تحت نظارت دامپزشی تهیه نمایند موجب کاهش مراکز غیر مجاز که تهدیدی علیه امنیت غذایی  محسوب میشود خواهد شد.


در پایان بعد از بحث و تبادل نظر مقرر گردید کلیه اتحادیه های زیر مجموعه اتاق اصناف فراورده های خام دامی را از مراکز مجاز تحت پوشش اداره کل دامپزشکی استان تهران تامین نمایند.

  • گروه خبری:
  • کد خبر : 192007
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه