• 1395/11/11 - 12:00
  • تعداد بازدید: 55
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی کردستان براماکن تولید توزیع و نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی

در راستای تشدید نظارت بر چگونگی رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی در اماکن تهیه وتولید و توزیع و نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی شامل کشتارگاه های دام و طیور مراکز بسته بندی و اماکن عرضه که در زمینه گوشت قرمز ، گوشت مرغ ، آلایش خام دامی و ماهی و ... فعالیت دارند

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان دکتر محمد رضا امانی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان گفت ؛ در راستای تشدید نظارت بر چگونگی رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی در اماکن تهیه وتولید و توزیع و نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی شامل کشتارگاه های دام و طیور مراکز بسته بندی و اماکن عرضه که در زمینه گوشت قرمز ، گوشت مرغ ، آلایش خام دامی و ماهی و ... فعالیت دارند با ساماندهی اکیپ های بازرسی و نظارت بهداشتی   در شبکه های دامپزشکی شهرستان های استان و با نظارت شبانه روزی با رویکرد   حفظ بهداشت عمومی و تامین غذای سالم و تامین سلامت مصرف کنندگان بیش از 7000 نوبت بازدید و 200 مورد نمونه برداری انجام گرفته که درنتیجه مقدار 10 تن انواع فرآورده خام دامی ناسالم و غیر بهداشتی وغیرقابل مصرف از سطح مراکز عرضه و بیش از115 تن از سطح کشتارگاه های دام و طیور استان ضبط و معدوم و از چرخه مصرف خارج شده است.

وی گفت   در سه ماهه اخیر هم بازرسین دامپزشکی با سازماندهی و در قالب اکیپ های بعدازظهر بیش از 3000 مراجعه و بازدید از مراکز عرضه را انجام داده اند  

امانی افزود با توزیع و نصب چند هزار بروشور و تراکت آموزشی با موضوع آموزش نحوه صحیح نگهداری و مصرف فرآورده های خام دامی   در مراکز مذکور از همشهریان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی اماکن تهیه و نگهداری و توزیع فرآورده خام مراتب را با شماره پیغامگیر 1512 اطلاع رسانی نمایند.
  • گروه خبری:
  • کد خبر : 198193
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه