• 1395/06/09 - 12:00
  • تعداد بازدید: 57
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رییس سازمان دامپزشکی در نخستین کنگره دانشجویی کلینیکال پاتولوژی مطرح کرد؛

نظام پایش در تشخیص عوامل بیماری زا و مخاطره آمیز نقش مهم و اساسی دارد

مراسم افتتاح اولین کنگره دانشجویی کلینیکال پاتولوژی با حضور دکتر مهدی خلج رئیس سازمان دامپزشکی کشور، دکتر صفری رئیس سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران ، دکتر وجگانی رئیس دانشکده دامپزشکی و جمعی از مسئولین در دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر خلج در این مراسم ضمن گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر به اجرای اقتصاد مقاومتی طبق فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) برای تحکیم و استقلال کشور تاکید کرد.

وی افزود: در راستای عمل به این نقشه راه لازم است گام هایی را برای استحکام و وحدت در صنعت و دانشگاه برداشت که یکی از این گام ها تطبیق نیاز آموزشی، ارتباط و پیوند مناسب نگاه دوسویه این دو با یکدیگر است.

وی یکی از محورهای اهمیت آزمایشگاه را حفظ جمعیت دام، طیور و آبزیان کشور بیان کرد و گفت: نظام پایش در تشخیص عوامل بیماری زا و مخاطره آمیز نقش مهم و اساسی دارد که نیازمند آزمایشگاه می باشد.

دکتر خلج ادامه داد: در تشخیص مخاطرات مواد غذایی نیز علاوه بر کنترل های ارگانولپتیکی نیاز به نگاه عمیق تر و پایش برای تضمین کیفی مواد غذایی دارد چراکه آزمایشگاه ها در این حوزه باید برای هر فرآورده تا 41 پارامتر و عامل مخاطره آمیز را در فرآورده خام دامی پایش و رصد کنند که نیازمند آزمایشگاه های مجهز و متعدد می باشد.

وی تصریح کرد: در بحث تولید واکسن نیز آزمایشگاه با توجه به تغییر سوش ویروس بیماری زا نقش برجسته ای به لحاظ تطبیق سوش واکسن ها با سوش ویروس در گردش و تشخیص سوش های اگزوتیک بر عهده دارد.

رییس سازمان دامپزشکی کشور خاطرنشان کرد: آزمایشگاه مجهز، کارا و معتبر یک الزام و اجبار است و در بعد ملی و بین المللی مورد توجه می باشد.

وی افزود:در عرصه تجارت بین الملل باید ضمن افزایش کیفیت تولید، بهداشت محور و سلامت گرا بودن و الزامات کشور مقصد مورد توجه قرار گیرد همچنین در حوزه پیشگیری و کنترل بیماری کشورها ملزم به ارائه گزارش بیماری برای تضمین سلامت جهانی می باشند که احتیاج به یک آزمایشگاه مجهز می باشند.

دکتر خلج اعلام کرد: سازمان دامپزشکی کشور با داشتن بیش از 600 پایگاه خدمات رسانی دامپزشکی در سراسر کشور تحت عنوان شبکه دامپزشکی این آمادگی را دارد برای آشنایی و چشم انداز دانشجویان با شرایط کار این رشته طی یک برنامه مشخص شده و هماهنگ با دانشکده های دامپزشکی جغرافیای کشور را تقسیم کرده و از نیروی اساتید و دانشجویان در این مراکز بهره برد.

  • گروه خبری:
  • کد خبر : 198524
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه