• 1396/08/06 - 12:00
  • تعداد بازدید: 109
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پرسنل دامپزشکی سربازان گمنام عرصه سلامت و مجریان پدافند غیرعامل هستند

اگر چه تشخیص بیوتروریستی بودن بیماری ها مشکل است ولی در صورتی که پدافند غیرعامل رعایت شود خسارات زیادی وارد نمی کند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، مدیرکل دامپزشکی استان اظهار داشت: آموزش، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی نخستین گامی است که باید در پدافند غیرعامل مدنظر قرار گرفته شود چرا که اگر اصولی ترین ساخت و ساز در زیر ساخت های دام و طیور و آبزیان صورت بگیرد ولی فردی که مالک آن است اطلاع کافی و آموزش لازم را در خصوص نگهداری دام، طیور و آبزیان و ... را نداند بسیاری از فعالیت های دامپزشکی نیز عملا" تاثیر گذاری مدنظر را ندارد.

دکتر عبدالمحمد نجاتی گفت: البته این آموزش باید شامل حال پرسنل نیز باشد تا با اطلاعات به روز جهت پیشگیری از بیماری ها اقدام نمایند.

وی دومین مولفه ای که در پدافند غیر عامل در حوزه دامپزشکی باید مد نظر قرار گیرد را اصلاح به مرور ساختار واحد های احداث شده خواند و گفت: احداث ساختار های واحد های پرورشی از چندین سال قبل است که شرایط بیوسکیوریتی را نمی شود به صورت کامل در آن رعایت کرد و برخی از واحد ها را در صورت درگیری به بیماری آلوده خواهد کرد و عملیات های واکسیناسیون، پیشگیری، درمان، قرنطینه و غیره دامپزشکی را تضعیف و نا کارآمد جلوه می دهد.

دکتر نجاتی سومین مولفه ای که باید مدنظر باشداحداث واحد های استاندارد و طبق دستورالعمل های مراجع نظارتی بهداشتی برشمرد و گفت:  این واحد ها تحت استعلام هستند که باید بر اساس قوانین و مقررات احداث شوند.

مدیرکل دامپزشکی استان مهمترین گام را تلاش مجموعه دامپزشکی خواند و گفت: پیشگیری، درمان، واکسیناسیون، قرنطینه، تست و کشتار و آموزش از اقداماتی است که در جهت پدافند غیر عامل باید انجام شود که در حقیقت تمامی کار های دامپزشکی پیشگیرانه و در جهت پدافند غیرعامل است که همکاران دامپزشکی به عنوان سربازان گمنام عرصه بهداشت و مبارزه با بیماری ها برای سلامت مردم به طور شبانه روزی انجام وظیفه می نمایند

 
  • گروه خبری:
  • کد خبر : 204869
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه