کنترل بهداشتی مراکز عمده عرضه ماهیان قرمز شب عید در کشور
مدیر کل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری های آبزیان سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد،برنامه جامع سازمان دامپزشکی کشور در کنترل بهداشتی مراکز تکثیر و پرورش ماهی قرمز چون سنوات گذشته در سال 97جهت اجرا ابلاغ گردید
به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور «دکتر قاجاری» مدیر کل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری های آبزیان سازمان دامپزشکی کشور عنوان کرد:با نزدیک شدن به ایام عید نوروز و عرضه ماهی قرمز شب عید، برنامه جامع سازمان دامپزشکی کشور در کنترل بهداشتی مراکز تکثیر و پرورش ماهی قرمز چون سنوات گذشته در سال 97جهت اجرا ابلاغ گردید.
1. كنترل بهداشتی حمل و نقل و صدور گواهی بهداشتی حمل جهت محموله ماهی قرمز پس از بازدید و حصول اطمینان از سلامت آن
.2 مكاتبه با شهرداران محترم جهت اتخاذ تدابیر لازم به منظور ساماندهی مراكز عمده عرضه و توزیع ماهی قرمز در ایام نوروز برابر ضوابط بهداشتی قرنطینه ای دامپزشكی -
.3 برنامه ریزی و مكاتبه با محیط زیست استان جهت مشخص نمودن محل های رهاسازی ماهیان قرمز پس از سپری شدن ایام نوروز و جلوگیری از رهاسازی ماهیان در منابع آبی.
4.راه اندازی اكیپ های نظارت بهداشتی جهت بازرسی و ساماندهی بهداشتی مراكز عرضه.
.5 آموزش و اطلاع رسانی عمومی جهت رعایت رفاه حیوانات (Animal welfare )از طریق صدور اطلاعیه های
بهداشتی درجراید، نشریات و رسانه های عمومی، نصب پلاكاردها، تهیه بروشور و برگزاری جلسات تخصصی با سایر
ادارات و دستگاه های ذیربط استان، مصاحبه های رادیویی و تلویزیونی، آموزش عمومی اصول بهداشتی به فروشندگان و ذینفعان
Leave a Comments