• 1402/12/21 - 17:38
  • تعداد بازدید: 5726
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ادامه طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی تا 22 فروردین

طرح تشدید نظارت های بهداشتی، قرنطینه‌ای و شرعی بر فرآورده‌های خام دام و طیور تا 22 فروردین 1403 ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور ، معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور با بیان این مطلب در جریان بازدید خبرنگاران از میدان عرضه فرآورده‌های خام دام و طیور شباهنگ در منطقه باقرآباد و کهریزک تهران با بیان این مطلب در پاسخ به پرسش خبرنگار ما درباره نحوه اجرای این طرح افزود: در این طرح 2500 ناظر بهداشتی از 8 صبح تا 8 شب نظارت بر فرآورده‌های خام دامی را انجام می‌دهند.
 
دکتر حسن اختیارزاده گفت: ناظران بهداشتی در تمام واحدهای فرآوری، کشتارگاه‌ها، بسته‌بندی، سردخانه و مراکز عرضه گوشت و مرغ مستقر هستند و نظارت بر سلامت و کیفیت محصول را انجام می‌دهند.
 
وی در همین حال اظهار داشت: سازمان دامپزشکی به طور عادی و روزانه نظارت بر تمام مراکز عرضه و کشتارگاه‌ها را انجام می‌دهد، اما در این طرح، تعداد بازرسان افزایش می‌یابد.
 
دکتر اختیارزاده ادامه داد: در کشتارگاه‌ها که حساسیت بالایی دارند چند ناظر بهداشتی مستقر هستند و ناظر دولتی هم در کنارشان است تا اطمینان حاصل شود که محصولات سالم به دست مصرف کنندگان می‌رسد.
 
وی درباره متخلفان عرضه فرآورده‌های پروتئینی خام تصریح کرد: با متخلفان طبق قوانین و مقررات و از طریق تعزیرات حکومتی و قوه قضاییه رفتار می‌شود.
 
معاون سازمان دامپزشکی کشور گفت: تولیدکنندگان و عرضه کنندگان خودشان نیز باید ضامن سلامت محصول باشند، زیرا در غیر این صورت مشتریان خود را از دست خواهند داد.
  • گروه خبری: اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 316328
کلمات کلیدی
حامد فاضلی

حامد فاضلی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه