تلفن: 021-88953400-3
ایمیل: info@ivo.ir
کد پستی: 1431684965
  • 1401/07/26 - 08:53
  • تعداد بازدید: 1486
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه
به مناسبت هفته دامپزشکی انجام شد:

دیدار مدیران سازمان دامپزشکی کشور با معاون قوه قضائیه

دکتر آقامیری معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور و حجت الاسلام والمسلمین دکتر «سید اسماعیل حسینی مقدم» مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان به همراه مدیران ارشد این سازمان به مناسبت هفته دامپزشکی با معاون قضایی قوه قضائیه دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر «سید محمد آقامیری» معاون وزیر و رئیس این سازمان در جریان بازدیدهای برنامه‌ریزی شده هفته دامپزشکی و دیدار مدیران ارشد سازمان دامپزشکی کشور با حجت‌الاسلام و‌المسلمین «صادق رحیمی» معاون قضایی قوه ‌قضاییه گفت: در قانون سازمان دامپزشکی کشور که متعلق به سال 1350 است، طی مدت حدود نیم قرن گذشته، مهمترین وظیفه کنترل و پیشگیری و ریشه‌کنی انواع بیماری‌های دامی عنوان شده است.

وی با بیان اینکه 800 بیماری مشترک در صورت سهل‌انگاری نظارتی به هر دلیل می‌تواند مشکلات بزرگ و اپیدمی در کشور ایجاد کند و این امر پیامدهای منفی اقتصادی و اجتماعی و تهدید امنیت روانی را برای جامعه خواهد داشت افزود: ما در حوزه دامپزشکی بیش از 40 هزار نفر دامپزشک و پیرادامپزشک و 6 هزار نفر کارمند در سراسر کشور با حداقل امکانات و برخی محدودیت ها در حال تلاش جهت پیشگیری از بروز هرگونه تهدید بهداشتی هستند.

وی با بیان اینکه در دوره جدید پیرو فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر رویکرد جهادی در کشور، جهاد دامپزشکی پس از 20 روز از حضور کادر جدید مدیریتی در این سازمان فعال شد افزود: تاکنون بر اساس رویکرد و برنامه ریزی در چارچوب جهاد دامپزشکی با محوریت قرارگاه محرومیت زدایی از عشایر به حدود 7 میلیون دام عشایر تا امروز خدمات رایگان داده شده است.

دکتر آقامیری با بیان اینکه سازمان دامپزشکی کشور امروز سامانه قوی نظارتی دارد که تمام محصولات و حتی خودروهای حمل کننده نهاده دامی باید از این سازمان کد رهگیری و کد بهداشتی داشته باشند تصریح کرد: بر اساس مقرت تبیین شده برای این سامانه، برای جابجایی انواع دام و حمل گوشت نظارت و رهگیری وجود دارد و این در حالی است که سازمان  دامپزشکی کشور در معرض نامهربانی‌های زیادی هم قرار می‌گیرد که دلیل آن دستورپذیر نبودن در مقابل هرگونه سهل انگاری در خصوص سلامت مردم و بهداشت عمومی است؛ تا جایی که هیچ مسئول بالا رتبه کشوری هم چنین مجوزی ندارد که دستور مصرف یک ماده غذایی را بدهد.

دکتر آقامیری با بیان اینکه ما اول امنیت غذایی و امنیت روانی را لحاظ می‌کنیم بر اهمیت امنیت بهداشتی غذا در کشور و سلامت مردم که حتی از قیمت محصولات تولیدی نیز مهم تر است تاکید کرد و گفت: در صورتی که نظارتی بر کیفیت محصولات وجود نداشته باشد، امنیت روانی جامعه نیز سلب می‌شود.

 معاون وزیر جهاد کشاورزی با یادآوری اینکه پنج بیماری شامل آبله‌، تب برفکی، «پی. پی. آر»، هاری و شاربن تا ۲ سال آینده با فعالیت جهادی ریشه‌کن خواهد شد گفت: هم اکنون ۹۱ درصد واکسن و داروهای دامی و  ۲۵ درصد در بخش طیور تولید داخلی است. در مجموع نگاه در خرید واکسن‌های دامپزشکی به سمت واردات بوده است اما در دولت سیزدهم به دنبال آن هستیم که به خودکفایی در حوزه تولید واکسن طیور برسیم و رقم واردات واکسن طیور را کاهش دهیم.شته باشد، حتی اگر قیمت کالایی بسیار نازل‌تر از قیمت کالای با کیفیت باشد، مردم به خرید آن رغبت نخواهند داشت.

 

حجت‌الاسلام و ‌المسلمین دکتر «سید اسماعیل حسینی‌مقدم» مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه این سازمان نیز در ادامه این دیدار گفت: سازمان دامپزشکی کشور از جمله سازمان‌های مظلوم کشور است که دلیل آن هم سطح تفاوت خدمات بهداشتی و نقش آن در امنیت اقتصادی و اجتماعی مردم بوده است.

وی با ابراز خشنودی از توفیقی که در دوران حضورش در سازمان دامپزشکی کشور طی 2 سال اخیر داشته است، نقش خاص حضور دکتر آقامیری به عنوان رئیس سازمان دامپزشکی کشور با رویکرد خاص جهادی و بسیجی و اولویت دادن به موضوع فرهنگ در این سازمان را ستود و گفت: در دوران یکساله حضور وی و کادر مدیریتی جدید در سازمان، خدمات قابل توجهی به سود بهره‌برداران صنایع دام، طیور و آبزیان رخ داده است.

دکتر حسینی‌مقدم با بیان اینکه خوشبختانه امسال در حوزه قضایی برای ناظرین شرعی کارت ضابط قضایی صادر شده است، ابراز امیدواری کرد تا برای ناظرین بهداشتی هم کارت ضابط قضایی دادگستری صادر شود.

مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه امروز باید دامپزشکان را دریابیم و به نیازهای مادی و معنوی و معیشت آنها توجه داشت تصریح کرد: از آنجا که دامپزشکی متولی تامین سلامت و امنیت غذای مردم است و نظارت بهداشتی و شرعی بر تولید و ذبح یک میلیارد قطعه طیور و ۱۴ میلیون راس دام گویای حجم انبوه خدمات دامپزشکان را بر عهده دارد، لزوم توجه عادلانه و منصفانه به سازمان فرهیخته دامپزشکی و همکاران آن نیز اجتناب‌ناپذیر است.

حسینی‌مقدم گفت: با توجه به ایجاد جهاد دامپزشکی طی یک سال گذشته، هم اکنون در اقصی نقاط مناطق محروم کشور خدمات دامپزشکی و شرعی به صورت رایگان ارائه می‌شود.

 

 

تاکید معاون قوه قضاییه بر اهمیت تقویت نظارت بر عرضه هرگونه ماده پروتئینی

 

حجت الاسلام والمسلمین «صادق رحیمی» معاون قضایی قوه قضاییه در دیدار با هیات مدیران ارشد سازمان دامپزشکی کشور که به مناسبت هفته دامپزشکی به دیدار وی رفته بودند گفت: قاضی اختیاراتش در چارچوب قانون است و به همین دلیل بحث برخورداری قانون و داشتن چارت سازمانی و تخصیص اعتبارات لازم نکته مهمی در امر تقویت نظارت بهداشتی بر محصولات عرضه شده در بازار است.

وی با استناد به اینکه نقش کارآمدی حداکثری سازمان دامپزشکی کشور مسائل سلامت جسمی و روانی جامعه را تحت الشعاع قرار می‌دهد افزود: در بسیاری کشورها یک مسلمان با زحمت زیاد امکان تغذیه خوراکی مورد نیازش مطابق با حلالیت آن را پیدا می‌کند؛ کما اینکه وقتی ما برای یک اجلاس به ژنو (پایتخت سوئیس) رفتیم، طی 5 روز اقامت و حضور در سفارت جمهوری اسلامی ایران به دلیل غالب بودن گوشت‌های حرام گوشت در بازار و رستوران‌ها، در تنگنای تهیه و تغذیه انواع غذاهای آنجا حتی گوشت مرغ‌ که قطعا ذبحشان شرعی نبود قرار داشتیم.

وی گفت:یکی از ماموریت‌های مهم سازمان دامپزشکی کشوری مسلمان مانند ایران باید این باشد که مسلمانان سایر کشورها با اعتماد به گوشت حلال دسترسی داشته باشند.

این مقام مسئول در قوه قضاییه با تاکید بر اینکه بحث سلامت در حوزه کاری دامپزشکان خیلی مهم است و یک سهل انگاری می‌تواند موجب بروز بیماری نزد جمعیت کثیری از هموطنان یا مختل شدن بازار کشورهای مقصد صادرکنندکان گردد تصریح کرد: متاسفانه پرونده‌های متعددی در خصوص عرضه گوشت‌های آلوده وجود دارد که در صورت تمهیدات نظارتی بیشتر امکان پیشگیری از بروز این تخلفات و تشکیل پرونده در این خصوص  وجود دارد.

دکتر رحیمی با بیان اینکه برخی نکات بهداشتی در حوزه سلامت به قدری دقیق و ظریف است که مشخص نیست به لحاظ پزشکی و علمی آیا قدرت علمی تشخیص آلودگی آنها مانند ترور بیولوژیک وجود دارد یا خیر گفت: به طور نمونه شنیده‌ام در آمریکا و اسرائیل یکی از فعالیت‌های علیه مسلمانان جهان ترور بیولوژیک آن‌ها از طریق مختلف مانند عرضه سموم ناکارآمد یا حتی نابود‌کننده است.

معاون قضایی قوه قضاییه با تاکید بر اینکه غذاهای وارداتی از خارج کشور به ویژه آنچه برای جهان سوم تولید و صادر می‌کنند به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند ابراز امیدواری کرد با تمهیدات نظارتی جدی در سازمان دامپزشکی کشور، همانگونه که تاکنون مراقبت شده است، پس از این نیز هیچگونه ماده پروتئینی غیربهداشتی یا دارای شبهه حلیّت در بازار داخلی مشاهده نشود و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، عوامل خاطی طبق قانون مشمول مجازات عادلانه قانونی شوند.

لازم به ذکر است در این دیدار دکتر آقامیری معاون وزیر و ریاست سازمان دامپزشکی کشور؛ حجت الاسلام و المسلمین سید اسماعیل حسینی‌مقدم مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان دامپزشکی کشور، مهندس بنیاب مدیرکل حوزه ریاست، مهندس حسینی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر رضاییان زاده معاون بهداشتی و پیشگیری، دکتر ویشته معاون تشخیص و درمان، مهندس شیخعلی مدیرکل حوزه حراست و دکتر امین اسدی مشاور معاون وزیر و مدیر روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور و دکتر محمدمهدی خورشیدوند، مشاور معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در احیا و توسعه جهاد دامپزشکی حضور داشتند.

  • گروه خبری: حوزه نمايندگي ولايت فقيه,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 291442
کلمات کلیدی
حامد فاضلی

حامد فاضلی

تصاویر

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه