تلفن: 021-88953400-3
ایمیل: info@ivo.ir
کد پستی: 1431684965
لیست اخبار صفحه :3
۳۸ کشتارگاه موفق به کسب رتبه A و A+ شدند
برومند فر در گفتگو با رادیو اقتصاد:

۳۸ کشتارگاه موفق به کسب رتبه A و A+ شدند

مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور گفت: بطورکلی ۳۸ کشتارگاه طیور در ۱۴ استان کشور موفق به کسب رتبه A و A+ از سوی این سازمان شدند.

 پای گوشت مرغ های با کیفیت A و A پلاس به بازار باز شد
همزمان با ۱۴ مهر روز ملی دامپزشکی و با اعلام رییس سازمان دامپزشکی کشور؛

پای گوشت مرغ های با کیفیت A و A پلاس به بازار باز شد

همزمان با روز ملی دامپزشکی، اجرای طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در ۱۴ استان کشور به طور همزمان و از طریق ویدئوکنفرانس با اعلام رئیس سازمان دامپزشکی کشور آغاز شد و در این طرح، ۳۸ کشتارگاه مجهز به خط دو اقدام به تولید مرغهای رتبه هایA و A پلاس شدند.

محموله های ناچیز ذرت های وارداتی فاقد ضوابط بهداشتی، پس از تعیین راهکار عودت یا معدوم سازی تعیین تکلیف می شود
نظارت مسئولانه سازمانهای نظارتی بر 7 میلیون تن ذرت وارداتی در هر سال به کشور

محموله های ناچیز ذرت های وارداتی فاقد ضوابط بهداشتی، پس از تعیین راهکار عودت یا معدوم سازی تعیین تکلیف می شود

سالانه به طور متوسط 7 میلیون و 500 هزار تن ذرت برای مصرف دامی وارد کشور می شود که مقادیر ناچیزی از این حجم واردات به دلیل عدم انطباق با استانداردهای بهداشتی معدوم یا عودت داده می شود.

رتبه‌بندی کشتارگاه‌های مرغ کشور، در راستای عمل به حقوق شهروندی است
مدیرکل دفتر نظارت در آغاز گردهمایی مسئولین ادارات نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی سراسر کشور:

رتبه‌بندی کشتارگاه‌های مرغ کشور، در راستای عمل به حقوق شهروندی است

گردهمایی دو روزه مسئولین ادارات نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی سراسر کشور در مازندران امروز آغاز به کار کرد.

انتصاب معاون بهداشت اماکن و زیستگاه دام، طیور و آبزیان دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور 
همزمان با گردهمایی مسئولین ادارات نظارت بر بهداشت عمومی ادارات کل دامپزشکی سراسر کشور صادر شد:

انتصاب معاون بهداشت اماکن و زیستگاه دام، طیور و آبزیان دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور 

دکتر هادی تبرایی، بعنوان معاون بهداشت اماکن و زیستگاه دام، طیور و آبزیان دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذائی سازمان دامپزشکی کشور منصوب شد.

'سند طرح ملی ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ 'رونمایی شد
با حضور مسئولان ارشد سازمان دامپزشکی کشور و تشکل های تولیدی صنعت طیور كشور؛

'سند طرح ملی ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ 'رونمایی شد

طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ با هدف تقویت نظارت بر اعمال سامانه های بهداشتی در کشتارگاهها و مراکز بسته بندی فرآورده های خوراکی طیور، کنترل بهداشتی بر فرآیند استحصال فرآورده های خوراکی طیور در کشتارگاههای صنعتی و ارتقاء کیفیت بهداشتی و تضمین سلامت محصولات استحصالی نهایی مرغ که توسط دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی تهیه گردیده، طی مراسمی با حضور مدعوین رونمایی شد.

لینک کوتاه