بهداشت ماهی قرمز
ماهی قرمز، این میهمان هرسالهی آغاز فصل بهار، با سنت و خاطرات ما گره خورده است. کمتر کسی است که خاطرهای خوش از حوضها و تنگهای بلور، و زینت آنها یعنی ماهی قرمز، نداشته باشد. این موجود زیبا و آرام، تا امروز به ایجاد آرامش و نشاط در انسان کمک کرده است. آیا انسان هم به سلامت و آسایش ماهی قرمز توجه داشته است؟ گروهی بله و متأسفانه گروهی نه. شما جزو کدام گروه هستید؟
شایسته است که تولید کنندگان با رعایت شرایط بهداشتی لازم، در حد نیاز جامعه تولید کنند و خریداران که میزبان این میهمانان کوچک میشوند، بدانند که نیازشان چیست؛ چه محیطی؟ چه ظرفی؟ چه نوری؟ چه غذایی؟ چه آبی؟ و...؛ اینها پرسشهایی هستند که در متن آماده برای دانلود، به آنها پاسخ داده شده است.
Leave a Comments