• 1402/08/16 - 13:07
  • تعداد بازدید: 878
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نکاتی که هنگام خرید مرغ باید به آن‌ها توجه شود

مرغ فقط از مراکزی که مورد تأیید سازمان دامپزشکی است، خریداری شود!

دکترعلی نوری در ارتباط با شرایط خرید مرغ سالم و بهداشتی گفته است هر مصرف‌ کننده‌ای باید ویژگی‌های مرغ سالم و شرایط مناسب برای عرضه و نگهداری این کالای پر مصرف را بداند؛ لازم است در زمان خرید به مشخصاتی که بر روی بسته‌بندی مرغ و آلایش‌های آن‌ درج شده دقت و پس از کسب اطمینان از سلامت آن‌ها، اقدام به خرید کند.

وی در ادامه افزوده است خریداران این حق را دارند که در صورت مخدوش بودن مطالب روی بسته‌بندی از جمله ناخوانا بودن، ناقص بودن و یا پاک شدن اطلاعات، مراتب را به اداره ‌کل دامپزشکی اطلاع و یا محصول را پس بدهند.

دکتر نوری نکات قابل توجه در زمان خریداری مرغ سالم و بهداشتی را به شرح زیر بیان کرده است:

- مرغ خریداری شده باید سریع به منزل منتقل شود و حتی در فصول گرم سال، برای انتقال مرغ از یخدان استفاده شود؛ چراکه گرمای طولانی‌مدت منجر به فساد گوشت مرغ می‌شود.

- برای خروج گوشت مرغ از حالت انجماد، به هیچ عنوان نباید آن را به صورت مستقیم حرارت دهیم و یا از آب گرم استفاده کنیم؛ بهترین راهکار این است که گوشت مرغ 12 ساعت قبل از پخت از فریزر خارج و در یخچال قرار داده شود تا به‌تدریج از حالت انجماد خارج می‌شود.

البته اگر گوشت منجمد بدون فاصله زمانی وارد ظرف شود و تحت پخت قرار گیرد نیز از فساد در امان می‌ماند.

- تاریخ تولید و انقضا، کد پروانه بهره‌برداری از اداره‌کل دامپزشکی، آدرس محل تولید و شرایط نگهداری، مواردی است که هنگام خرید باید مورد توجه قرار گیرند.

- گوشت مرغ فاسد، تیره، پرخون و کبود است و بر اثر نگهداری در شرایط نامناسب به‌تدریج خاکستری و گاهی سبز روشن می‌شود که در این حالت به جد باید از مصرف آن خودداری شود.

منبع: پرتال اداره کل دامپزشکی استان زنجان

  • گروه خبری: آموزش و ترویج
  • کد خبر : 310213
کلمات کلیدی
tehrani تهرانی

tehrani تهرانی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه